صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر پس از ۱۳ سال وقفه برگزار می‌شود
کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر پس از ۱۳ سال وقفه برگزار می‌شود

با سفر شریعتمداری به دوحه

کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر پس از ۱۳ سال وقفه برگزار می‌شود

پس از ۱۳ سال وقفه، ششمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر با حضور محمد شریعتمداری امروز و فردا در دوحه برگزار می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، پس از ۱۳ سال وقفه، ششمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر با حضور محمد شریعتمداری امروز و فردا در دوحه برگزار می شود.

 هیاتی متشکل از ۷۰ نفر از کارشناسان، تجار و بازرگانان در بخش های دولتی و خصوصی جمهوری اسلامی ایران بامداد یکشنبه به ریاست محمدرضا فیاض مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بین الملل وارد دوحه، پایتخت قطر شد.

فیاض در بدو ورود در گفت وگوی کوتاهی با خبرنگاران، گفت: در جریان این نشست موضوع های زیادی که در سال های گذشته معطل مانده است بررسی و حل و فصل خواهد شد. در ۵ کمیته ای که قرار است در جریان نشست های کارشناسی برگزار شود، مسایلی مانند تجارت، معدن، گمرک، نفت، پتروشیمی، استاندارد، صادرات و امور بانکی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی گفت: همکاری های نزدیک ایران و قطر بعد از سالها شکل جدیدی گرفته است و معتقدیم به سمت پیشرفت روابط در حرکت هستیم و اگر چه مبادلات تجاری با قطر بسیار ضعیف ارزیابی می شود، اما انتظار داریم با برنامه ریزی مناسب در جایگاهی بسیار فراتر از شرایط کنونی قرار گیرد.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برداشت ما این است که طرف قطری آمادگی لازم برای تصمیم گیری در مورد مسایل مطرح در کمیسیون را دارد، تاکید کرد: مانع جدی برای توسعه مناسبات وجود ندارد و به نظر می رسد در صورت تطبیق دادن روش ها، به نتایج خوبی برسیم.

ششمین نشست کمیسیون اقتصادی ایران و قطر روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه در سطح کارشناسان و دوشنبه ۲۴ اردیبهشت در سطح وزیران دو کشور برگزار خواهد شد. روابط اقتصادی ایران و قطر در یک سال اخیر به ویژه پس از قطع روابط عربستان، امارات، بحرین و مصر با قطر، به سرعت پیشرفت کرده است.

جمهوری اسلامی ایران پس از اعمال تحریم های ظالمانه علیه قطر، ضمن اعطای اجازه پرواز به هواپیماهای مسافربری این کشور از آسمان ایران، کمک های مهمی برای رفع نیازهای اولیه و اساسی این کشور به ویژه در زمینه مواد غذایی ارایه کرد.

در حالی که حجم مبادلات اقتصادی دو کشور در گذشته سالیانه به صورت سنتی رقمی کمتر از ۹۰ میلیون دلار بود، این میزان در پایان سال ۹۶ از مرز ۲۵۰ میلیون دلار گذشت.

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۸ درصدی اقتصاد نیازمند ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری جدید است

به گزارش کسب و کار نیوز، محمود نجفی عرب امروز در بیست و یکمین نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.