به گزارش کسب و کار نیوز، در سال های گذشته بروز برخی رخدادها در سفرهای زیارتی سبب فوت یا آسیب دیدگی شماری از شهروندان ایرانی شده است.
در شهرهای مختلف عتبات عالیات تاکنون چندین بار به سبب آتش سوزی، تصادف یا برخی رخدادهای تروریستی شماری از ایرانیان جان باخته اند.
در حادثه منا نیز که دوم مهرماه سال ۱۳۹۴ رخ داد، شماری از زایران هنگام حرکت به سوی محل رمی جمرات در مکه، جان خود را از دست دادند که ۴۶۴ نفر آنان ایرانی بودند.
یافتن مکان های مورد نظر در سفرهای زیارتی و همچنین بهره مند شدن از برنامه های فرهنگی و مذهبی گوناگون از دیگر مزیت هایی است که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای «ارایه خدمات شخصی سازی شده مکان محور بر بستر تلفن همراه» به زایران عتبات عالیات و حج از آنها یاد کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (یکشنبه) در دیدار با رییس سازمان حج و زیارت افزون بر ارایه این پیشنهاد، اعلام کرد: اگر سازمان حج و زیارت خدماتی برای ارایه دارد می توان ظرف یک هفته آن را از طریق پنجره ای در دولت الکترونیک در دسترس مردم قرار داد.
به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «محمدجواد آذری جهرمی» افزود: سازمان حج و زیارت می تواند برای ارایه خدمات زایران از طریق دولت همراه اقدام کند و درگاه های متفاوتی نیز در دسترس کاربران قرار دهد.
آذری جهرمی با اشاره به افتتاح فاز نخست دولت همراه در این هفته ادامه داد: اکنون از طریق دولت همراه با احراز هویت، خدماتی چون دریافت و پرداخت قبوض و خدمات بیمه ای ارایه شده است. این خدمات بتدریج درحال کامل شدن است که یکی از آنها، می تواند خدمات حج باشد.
وی پیشنهاد کرد درگاهی روی پیام رسان های داخلی برای استفاده از کاربران ارایه شود.
** تعامل حج و زیارت با برخی کسب و کارهای نوپا
رییس سازمان حج و زیارت در این دیدار اعلام کرد این سازمان برای ارایه خدمات برخط (آنلاین) به زایران، با برخی کسب و کارهای نوپا تفاهم کرده است.
«حمید محمدی» با اشاره به جمعیت ۸۵ هزار نفری زایران خانه خدا افزود: این تعداد به همراه خانواده های زایران گروه مخاطبی اند که می توانند از خدمات برخط سازمان حج و زیارت بر بستر دولت الکترونیک استفاده کنند.
به گزارش کسب و کار نیوز، رییس جمهوری بیست و هفتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ در آیین گرامیداشت روز جهانی ارتباطات بر استقرار کامل دولت الکترونیک تاکید کرد و گفت: ما در دورانی قرار داریم که باید در فضایی مطمئنتر، کمهزینه تر و با صرف زمان کمتر، امکانات لازم را برای نسل جوان فراهم کنیم؛ دولت باید دولت الکترونیک باشد و برای این کار قدمهای کوچکی برداشته شده است اما گامهای بلندتری در پیش رو داریم.
«حسن روحانی» ادامه داد: باید با برنامه ریزی درست، یک نهضت دیجیتالی در وزارتخانهها برپا و اسناد و مدارک در چارچوب قوانین، دیجیتال شود تا سرعت لازم برای خدمت رسانی به مردم افزایش یابد؛ ما در سایه این فناوری میخواهیم اقتصاد دانشبنیان را در کشور گسترش دهیم و از این فناوری برای رشد این بخش اقتصاد استفاده کنیم.
دهم مرداد پارسال در آخرین روزهای کاری دولت یازدهم، وعده دولت محقق شد و مرحله نخست دولت الکترونیک با حضور ۵۱ دستگاه و ۴۴۰ خدمت آغاز و قرار شد مرحله دوم آن در دهه فجر همان سال به بهره برداری برسد؛ وعده ای که محقق نشد.
اقتصام*۲۰۲۲*۱۹۶۱*