خلیلالله درخشان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا- افزود: در مجموع بیشاز ۵۰ میلیارد تومان به کشاورزان باهوکلات چابهار وارد شده و بیشاز دو هزار نفر در باغات و ۶ هزار نفر هم در بخش زراعت شغل خود را از دست دادهاند.
وی گفت: در مجموع بیشاز ۲۶۰ میلیاردتومان در اثر سیلاب، سرمازدگی و گرمازدگی و بهویژه خشکسالی به کشاورزان چابهار خسارت وارد شده است.
دبیر خانه کشاورز شهرستان چابهار با بیان اینکه خشکسالی و خشک شدن سد پیشین سبب از دست رفتن بیش از هزار هکتار باغات موز منطقه باهوکلات شده است، تصریح کرد: بر اثر خشکسالی بیشاز هزار و ۳۰۰ هکتار از باغات موز و انبه چابهار از میان رفته، علاوهبر آن بر اثر خشکسالی سه هزار و ۹۰ هکتار از اراضی باغی کشاورزی و ۶ هزار هکتار زمینهای زراعی شهرستان چابهار نابود شده است.
درخشان بابیان اینکه خشکسالی مداوم انواع باغات دهها ساله موز، انبه، لیمو، نخیلات و انواع باغات میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری را نابود کرده است، گفت: کشاورزان ثروتمند دیروز هماکنون فقط با یارانه ۴۵ هزارتومانی روزگار میگذرانند و حتی توان و کرایه رفتوبرگشت برای سرکشی از باغات خشکشده موز و انبه خود را ندارند.
دبیرخانه کشاورز شهرستان چابهار خاطرنشان کرد: خسارتهای خشکسالی در حالی است که در سالهای آبی با زیرکشت رفتن ۱۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی باغی و زراعی بیش از ۲۴ هزار نفر در بخش کشاورزی شهرستان چابهار مشغول بکار میشوند.
انتهای پیام