صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / گوترش افزایش درگیری‌ها در یمن را محکوم کرد
گوترش افزایش درگیری‌ها در یمن را محکوم کرد

گوترش افزایش درگیری‌ها در یمن را محکوم کرد

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل افزایش قابل توجه درگیری‌های یمن را محکوم کرد.

گوترش

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری فرانسه، استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که گوترش درباره حوادث اخیر و تبادل آتش در یمن بسیار نگران است.

وی ادامه داد: دبیرکل سازمان ملل از همه طرف‌ها می خواهد از ایجاد تنش‌های بیشتر جلوگیری کنند. این ناسازگاری‌ها شانس صلح را تحت تاثیر سوء قرار می دهد.

او افزود: دبیرکل سازمان به همه طرف‌ها یادآوری کرد که در درگیری‌ها باید قوانین بین‌المللی بشردوستانه از جمله حمایت از غیرنظامیان رعایت شود.

همچنین کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نسبت به دور جدید حملات به محله‌های پرجمیعت صنعا، پایتخت یمن ابراز تاسف شدید کرد.

در روز های اخیر محلات پرجمعیت صنعا مورد هدف قرار گرفتند که در این حملات باعث کشته شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان از جمله کودکان و زنان شده است.

همچنین جنگنده‌های ائتلاف عربی فرودگاه صنعاء، پایگاه هوایی الدلیمی و یک پارکینگ خودروهای سنگین را هدف قرار دادند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اطلاعات قطره‌چکانی صهیونیست‌ها از خسارات حملات ایران/ هزینه ۲۰میلیارددلاری روی دست اسرائیل

به گزارش کسب و کار نیوز ، در حالی که در سایه سانسور شدید بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.