دکتر فریبرز سجادی در گفت و گو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: طرح رتبه بندی خدمات تغذیهای دانشگاهها از سال ۹۵ از طرف صندوق رفاه دانشجویان اجرایی شده است و بر اساس آن وضعیت تغذیه دانشجویان دانشگاهها بر اساس شاخصهایی نظیر فضای محیطی آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری، تجهیزات آشپزخانهای و سلف سرویس، بهداشت فردی و محیطی، تخصص نیروی انسانی، سیستمهای کنترلی در سرویس دهی آشپزخانهها، برونسپاری و یا خصوصی کردن آشپزخانه صورت میگیرد اگر چه هر کدام از این شاخصها زیر شاخصهای دیگری نیز دارد رتبهبندی صورت میگیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: نتایج رتبه بندی فوق در نیمه اول سال ۹۷ اعلام شده و مشخص خواهد شد چه دانشگاههایی از لحاظ وضعیت خدمات تغذیهای در سطح یک و سطوح دیگر قرار دارند.
معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاههایی که بر اساس نتایج رتبه بندی خدمات تغذیهای در رتبه بندیهای پایین قرار بگیرند صندوق رفاه دانشجویان برآورد کلی از وضعیت دانشگاهها را دارد و دانشگاههایی که در شرایط اورژانسی قرار بگیرند در راستای ارتقاء سلف سرویس این مراکز کمک خواهد کرد.
انتهای پیام