صفحه اصلی / اقتصادی / کشاورزی / فائو خواستار افزایش کمک‌ به آوارگان روهینگیا شد
فائو خواستار افزایش کمک‌ به آوارگان روهینگیا شد

فائو خواستار افزایش کمک‌ به آوارگان روهینگیا شد

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای پیشبرد طرح کمک به 1.2 میلیون آواره روهینگیا و جوامع میزبان آنها در بنگلادش، خواستار کمک 8.3 میلیون دلاری پیش از آغاز فصل باران‌های موسمی در منطقه شد.

به گزارش کسب و کار نیوز از دفتر نمایندگی فائو در ایران، دامنه بحران ناشی از حضور ۹۰۰ هزار پناهنده فشار فزآینده‌ای بر جوامع محلی وارد کرده و ساکنان در حال رقابت برای دستیابی به منابع طبیعی کمیاب، غذا، سوخت و اشتغال هستند.
بر اساس این گزارش، نیاز فزاینده به قطع درختان جنگلی به منظور تهیه سوخت باعث تهی ‌سازی محیط‌ زیست و همچنین تشدید خطر رانش زمین و سیل‌ در فصل باران‌های موسمی شده است.
فائو خواستار کمک ۸٫۳ میلیون دلاری برای احیاء و حمایت از معیشت افراد آسیب‌پذیر، کاهش تنش‌های اجتماعی و نیز اجرای برنامه‌های بلندمدت احیای محیط ‌زیست و تولیدات کشاورزی شده است.
این سازمان تاکنون ۱٫۵ میلیون دلار از مجموع بودجه ۹٫۸ میلیون دلاری مورد نیاز برای سال ۲۰۱۸ را دریافت کرده است.
فائو با استفاده از این بودجه مراکز پرورش نهال تاسیس کرده و مناطق جنگلی تخریب شده را احیا خواهد کرد تا از فرسایش بیشتر محیط زیست جلوگیری کرده و منابع طبیعی را بازسازی کند.
احیای محیط زیست از طریق ایجاد فرصت های شغلی برای جوامع محلی، حمایت از جوامع میزبان برای افزایش تولید غذا از طریق ارائه آموزش، بذر و ابزار و بهبود تغذیه پناهندگان و جوامع میزبان از دیگر برنامه های فائو برای آوارگان روهینگیا است.
این نهاد با همکاری سازمان بین‌المللی مهاجرت در تلاش است تا شرایط زندگی را برای پناهندگان و جوامع میزبان بهبود بخشد. افزایش تولید غذا در جوامع میزبان نه تنها به تأمین نیازهای غذایی آنها می‌انجامد، بلکه تولید اضافی می‌تواند برای توزیع در میان پناهندگان خریداری شده و بدین ترتیب درآمد جوامع محلی نیز افزایش یابد.
فائو به منظور کمک به جوامع در زمان فصل باران‌های موسمی مخازن ۶۰ لیتری ضدآب را در میان آنها توزیع می‌کند تا ذخایر غذایی، بذرها و اقلام ارزشمند به مانند اسناد شخصی را درون آن حفظ کنند.
کمک‌های این سازمان همچنین شامل ابزار، بذر و کود است تا خانوارها بتوانند به کاشت سبزیجات پرداخته و از غذای کاملا مغذی بهره‌مند شوند.
فائو همچنین در تلاش برای تحقق دسترسی به غذا در سطح محلی است؛ این سازمان در سه ماهه اول سال ۲۰۱۸ بذرهای با کیفیت، پمپ‌های آب با کارآیی بالا و نیز ماشین‌آلات کشاورزی را در اختیار کشاورزان جوامع میزبان قرار داد تا بتوانند در سال زراعی جاری غذای بیشتری تولید کنند.
علاوه بر این فائو در حوزه آموزش برای تولیدات کشاورزی بهتر، تسهیل دسترسی به بازارها، ظرفیت‌سازی برای گروه‌های کشاورزی با هدف تولید و بازاریابی محصولات نیز فعال بوده است.
به گزارش کسب و کار نیوز، اکنون بیش از ۹۰۰ هزار مسلمان روهینگیا در اردوگاههای مهاجران در منطقه «کاگس بازار» بنگلادش حضور دارند که نزدیک به ۶۸۸ هزار نفر از این تعداد پس از آغاز دور جدید خشونت ها در میانمار در اواخر ماه اوت سال گذشته میلادی به بنگلادش آمده اند.
دور جدید خشونت ها در میانمار پس از حمله شبه نظامیان میانماری موسوم به ارتش رستگاری ارکنان روهینگیا(ARSA) به چندین ایستگاه پلیس در ایالت راخاین آغاز شد. ارتش و گروه های بودایی با حمله به مسلمانان روهینگیا اقدام به کشتار، تجاوز و آتش زدن روستاهای روهینگیایی کردند.
به گفته سازمان پزشکان بدون مرز، در جریان این حملات بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ مسلمان روهینگیایی کشته شده اند.
اقتصام**٩١٨۶*۲۰۲۵

همچنین مطالعه کنید:

وضع محدودیت جدید در صادرات محصولات کشاورزی/ الزام به واردات غذا با تداوم ناترازی انرژی

به گزارش کسب و کار نیوز، سیدرضا نورانی، رییس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.