صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / اتحادیه عرب: مانع عضویت اسرائیل در شورای امنیت شدیم
اتحادیه عرب: مانع عضویت اسرائیل در شورای امنیت شدیم

اتحادیه عرب: مانع عضویت اسرائیل در شورای امنیت شدیم

دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد، با توجه به تلاش‌های دیپلماتیک کشورهای عربی، رژیم صهیونیستی مجبور شد تلاش‌های خود برای عضویت غیردائم در شورای امنیت سازمان ملل متحد را متوقف کند.

ابوالغیط، دبیر کل اتحادیه عرب

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب اظهار کرد:‌ تلاش‌های سیاسی این اتحادیه و تعاملات دیپلماتیک کشورهای عربی، اسرائیل را وادار ساخت که از کاندیداتوری برای عضویت غیردائم در شورای امنیت سازمان ملل متحد در دوره ۲۰۱۹-۲۰۲۰ صرف نظر کند.

دبیرکل اتحادیه عرب خاطرنشان کرد:‌ با توجه به این تلاش‌ها، رژیم صهیونیستی از کاندیداتوری در انتخاباتی که در ماه ژوئن در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، منصرف شد.

ابوالغیط همچنین اضافه کرد: تا آن زمان که رژیم صهیونیستی به اشغالگری در اراضی فلسطینی‌ها ادامه دهد و بر اساس قطعنامه‌های مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد عمل نکند، اتحادیه عرب به فشارها علیه این رژیم ادامه خواهد داد.

پیش از این رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در انتخابات مربوط به عضویت غیردائم در شورای امنیت سازمان ملل متحد که هشتم ژوئن برگزار می‌شود، کاندید نخواهد بود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

پیش‌بینی سازمان ملل از رشد اقتصادی کندتر جهان

به گزارش کسب و کار نیوز ، سازمان ملل در به‌روزرسانی میان‌ساله گزارش «وضعیت و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.