صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / چهره های استارتاپی / بیوگرافی و شرح فعالیت های تبسم لطیفی موسس مامان پز
بیوگرافی و شرح فعالیت های تبسم لطیفی موسس مامان پز

بیوگرافی و شرح فعالیت های تبسم لطیفی موسس مامان پز

تبسم لطیفی

موسس مامان پز

سال تاسیس:۱۳۹۱

بیوگرافی و شرح فعالیت ها

تبسم لطیفی متولد اسفندماه سال ۱۳۶۴ در شهر خرم آباد است. او تحصیل‌کرده رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف و کارشناس ارشد مدیریت کسب‌وکار در همان دانشگاه است. قبول شدن در داشگاه صنعتی شریف باعث عزیمت او از خرم‌آباد به تهران گردید. در طی تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه بود که به نیاز مهمی پی برد و آن تهیه غذا برای افرادی بود که به دلیل مشغله‌های مختلف نمی‌توانستند خودشان آشپزی کنند و الزاما باید به غذاهای رستوران‌ یا فست‌فود رجوع می‌کردند.

نقطه شروع این ایده، تهیه غذا در خود محیط دانشگاه و شهر تهران برای امثال خودش و سایر دانشجویان بود. تبسم لطیفی ایده خود را با چندنفر از داشجویان و اساتید شریف مطرح می‌کند که  استقبال خوبی از آن می‌شود. ایده این بود که از طریق یک سامانه، بین کسانی که نیاز به تهیه غذا خانگی دارند و مامان‌هایی که قادرند در منزل یک غذای خوب خانگی درست کرده و بفروشند، ارتباط برقرار شود. از طریق اطلاع‌رسانی که در دانشگاه شریف در خصوص برگزاری استارتاپ‌ویکند صورت گرفته بود با این رویداد آشنا شد و در اسفندماه سال ۹۱ بود که ایده خانم لطیفی در سومین استارتاپ‌ ویکند با ایده “مامان‌پز” شرکت کرد و موفق به کسب رتبه اول آن دوره شد.

بلافاصله بعد از اتمام استارتاپ ویکند کار آغاز شد و تیم مامان‌پز به سرپرستی تبسم لطیفی مراحل نیازسنجی، تحلیل و طراحی وب‌سایت را آغاز کردند. هم اکنون وب‌سایت “مامان‌پز” به عنوان یکی از کسب‌وکارهای نوپای موفقی که در سال‌های اخیر از دل رویدادهای کارآفرینی بیرون آمده است مشغول فعالیت می‌باشد. حوزه کاری این کسب‌وکار نوپا هم اکنون شهر تهران است و کاربران می‌توانند با مراجعه به سایت مامان‌پز غذای کاملا خانگی خود را سفارش دهند تا یکی از مامان‌های مامان‌پز تهیه شده و از طریق این سایت به دست آن‌ها برسد.

همچنین مطالعه کنید:

افزایش قیمت برنج و حبوبات در ماه گذشته

به گزارش کسب و کار نیوز، حسین فرهادی سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی بیان داشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.