دکتر علیرضا فاتح در گفتوگو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب به جزئیات حضور دانشگاه خواجه نصیر در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه با سابقه ۹۰ ساله در فعالیتهای صنفی، تحقیقاتی و آموزشی دستاوردهای زیادی در حوزه نفت داشته است، به همین دلیل در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی امسال که از ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار میشود، مجموعه دستاوردهای خود را عرضه خواهد کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دانشگاه خواجه نصیر به طور خاص در سه حوزه اصلی یعنی اکتشاف، توسعه بهینه مخازن نفت و گاز، بهینهسازی فراورش نفت، گاز و پتروشیمی و در نهایت بهرهوری انرژی و محیط زیست، شرکت و پروژههای خود در این سه بخش را به متخصصین نفت عرضه میکند تا زمینههای انعقاد پروژههای بعدی در حوزههای نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از سوی شرکتهای دولتی و خصوصی فراهم شود.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر همچنین تاکید کرد: در حوزه اکتشاف و توسعه بهینه مخازن نفت و گاز به طور خاص دو بخش اصلی را مدنظر قرار دادهایم که استفاده از اطلاعات دادههای تصاویر ماهوارهای سامانههای اطلاعات مکانی برای کمک به اکتشاف منابع جدید و تاکید ژئومکانیک مخازن نفت از جمله این دو بخش است که در نمایشگاه مورد توجه قرار میگیرد، ضمن اینکه به مباحث چاههای هوشمند و حفاری نیز توجه داشتهایم.
به گفته دکتر فاتح، در بحث بهینهسازی فراورش نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی نیز فعالیتهای زیادی در دانشگاه خواجه نصیر انجام شده که در نمایشگاه ارائه میکنیم. در واقع تاکید ما بر این است که بر روی ترکیبات نفتی و تشخیص آن روی روشهای مختلف نظیر سنسورهای هوشمند و در نظر گرفتن این ویژگی در بهینهسازی فرآیندهای فراورش نفت که تحلیل دادهها و روشهای کنترل پیشرفت و پایش عملکرد پیشرفت را به دنبال دارد، تاکید میکنیم.
مجری طرح پژوهشکده بهرهوری صنعت نفت دانشگاه خواجه نصیر در پایان خاطرنشان کرد: هدف دانشگاه خواجه نصیر از شرکت در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ارائه دستاوردهای دانشگاه در حوزه مرتبط با نمایشگاه و جذب پروژههای جدید از سوی صنایع در دانشگاه خواجه نصیر به شمار میرود.
انتهای پیام