صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / ماتیس: تا پیش از دستیابی به توافق صلح، سوریه را ترک نمی‌کنیم
ماتیس: تا پیش از دستیابی به توافق صلح، سوریه را ترک نمی‌کنیم

ماتیس: تا پیش از دستیابی به توافق صلح، سوریه را ترک نمی‌کنیم

وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد، تا زمانی که دیپلمات‌ها به توافق صلحی درخصوص سوریه دست نیابند، ایالات متحده و همپیمانانش تمایلی به ترک سوریه ندارند.

5ae78fc7d4375029788b45f9.jpg

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از روسیا الیوم، جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با خبرنگاران گفت: ایالات متحده و همپیمانانش در آستانه پیروزی تاریخی بر داعش هستند، در شرایطی که سوریه همچنان در وضعیت جنگ است، ایالات متحده و همپیمانان تمایلی به خروج از این کشور ندارند.

وی افزود: پیش از آنکه دیپلمات‌ها به صلحی دست یابند، ما خواهان عقب‌نشینی نیستیم. باید در نبرد پیروز شد و سپس به صلح دست یافت.

ماتیس خاطرنشان کرد که قرار است با استفان دی میستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه دیدار کند تا مطلع شود که روند ژنو در چه مرحله‌ای قرار دارد و برای کمک به آن باید چه کرد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

۱۰۰ روز جنگ با ایران بر اقتصاد جهانی چه تاثیری داشت؟/افزایش تورم جهانی با تداوم جنگ/ادامه نگرانی‌ها در مورد قیمت نفت

به گزارش کسب و کار نیوز ، مذاکرات میان ایالات متحده و ایران با بن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.