صفحه اصلی / 00 / مستندساز لبنانی درباره اتباع خارجی ایران فیلم می‌سازد
مستندساز لبنانی درباره اتباع خارجی ایران فیلم می‌سازد

مستندساز لبنانی درباره اتباع خارجی ایران فیلم می‌سازد

مستندساز لبنانی پس از حضور در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام کرد که یک فیلم با موضوع اتباع خارجی در ایران خواهد ساخت.

«هاله بوصعب» که به بهانه حضور در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر برای اولین بار به ایران سفر ‌کرده، روز یکشنبه به خبرنگار سینمایی ایرنا گفت: با دیدن ایران غافلگیر شدم چون مردم خیلی با فرهنگی را دیدم؛ مردمی جدی و درعین حال همراه و کمک کننده به یکدیگر و امیدوارم بتوانم یک مستند درباره ایران بسازم.
وی افزود: این مستند درباره افراد غیر ایرانی و نحوه تعامل و زندگی آنها در این کشور خواهد بود، مثلا خانواده های اردنی که آداب و رسوم ایرانی را دارند و چه داد و ستدی میان آنان وجود دارد و تلاش خواهم کرد تا نشان دهم که ایران چقدر توانسته ملیت های مختلف را در خود جای دهد.

** لبنان و سینمای مستند
بوصعب درباره وضعیت سینمای مستند کشورش گفت: لبنان همواره با جنگ، مبارزه و مقاومت همراه بوده و بر همین اساس فیلم هایی واقعی و مستندهایی حقیقی ساخته می شود و از این منظر می توان گفت سینمای مستند لبنان قوی تر از سینمای ایران است.
وی افزود: البته نمی‌خواهم میان مستند ایران و لبنان تفاوتی قائل شوم یا این دو سینما را با هم مقایسه کنم، چون همه این مسائل به کارگردانها و دیدگاه های آنان بستگی دارد ولی وقوع حوادث بسیاری در لبنان، باعث می‌شود مستند لبنانی غنی و قوی تر باشد و همینطور مستندهایی که در سوریه و عراق ساخته می شود.
این کارگردان شبکه المیادین لبنان به مستندسازان ایرانی‌ سفارش کرد تا درباره جنگ های منطقه غرب آسیا فیلم بسازند تا به مردم کشورهای این منطقه به ویژه عراق و سوریه کمک کنند.

** مستندسازان عاشق کار خود باشند
بوصعب گفت: به نظرم اولین و آخرین نکته ای که مستندسازان باید به آن توجه کنند، این است که عاشق کارشان باشند و اگر این عشق وجود نداشته باشد، در کار خود نوآوری نخواهند داشت و نمی توانند فیلم خوبی تولید کنند، یعنی به هر موضوعی که می پردازند باید آن را لمس و درون آن زندگی کنند تا بتوانند آن را به خوبی به تصویر بکشند.
وی افزود: زمانی که مستند کابوس داعش را می ساختم، در حقیقت درون آنان زندگی می کردم و حتی با آنان گریه می کردم و اگر بخواهم مستندی با موضوع طنز بسازم با همان مساله نیز خواهم زیست و خواهم خندید.
این مستندساز که قصد دارد دو مستند تاریخی درباره حافظ اسد و امیل لحود روسای جمهور پیشین سوریه و لبنان بسازد، تاکید کرد: این تنها روشی است که می ‌توان تفکر خود را به تصویر کشید و به شکلی صحیح و صادقانه آن را به تماشاچی منتقل کرد.

** جشنواره فیلم فجر یک مدرسه است
این مستندساز لبنانی درباره جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: اگرچه فیلمسازان و کارگردانان و سایر عوامل سینما افراد کارشناس و باتجربه ای هستند ولی من به این جشنواره به عنوان یک مدرسه نگاه می‌کنم که مسائل آکادمیک را در آن یاد می گیرم.
وی که به تماشای چندین فیلم در جشنواره جهانی فجر نشسته و از آنها لذت برده است، اضافه کرد: البته من بیشتر از فیلم های مستند استفاده می کنم تا فیلم های سینمایی و می‌خواهم روی فیلم های ایرانی تمرکز کنم، البته به نظرم سطح فیلمهای ایرانی همسطح فیلمهای آمریکایی است و در مواردی می توان گفت حتی فیلم هایی قوی‌تر ساخته اند.
سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از ۳۰ فروردین تا جمعه هفتم اردیبهشت در پردیس چارسو برگزار شد.
فراهنگ**۱۰۰۳**۱۰۵۵

همچنین مطالعه کنید:

دفاع نماینده آمریکا از سلطه طلبی تجاری

به گزارش کسب و کار نیوز، واشنگتن و پکن روی واردات محصولات یکدیگر به ارزش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.