صفحه اصلی / استان ها / سمنان / تولد هر نوزاد می‌تواند یک سرطانی را درمان کند/ نیاز سالانه کشور به ۴۰۰۰ پیوند سلول‌های بنیادی
تولد هر نوزاد می‌تواند یک سرطانی را درمان کند/ نیاز سالانه کشور به ۴۰۰۰ پیوند سلول‌های بنیادی

ذخیره‌سازی خون محیطی از امسال در جهاددانشگاهی،

تولد هر نوزاد می‌تواند یک سرطانی را درمان کند/ نیاز سالانه کشور به ۴۰۰۰ پیوند سلول‌های بنیادی

مدیرعامل شرکت فناوری بن ‌ یاخته‌های رویان جهاددانشگاهی، از نیاز سالانه کشور به 4000 پیوند با استفاده از سلول‌های خون‌ساز خبر داد.

مرتضی ضرابی

به گزارش کسب و کار نیوز در خصوص امکان صدور دانش فنی جداسازی سلول‌ها گفت: دانش فنی جداسازی سلول‌ها کاملا در ایران بومی شده و امکان صدور آن نیز فراهم است.

ضرابی با بیان اینکه اقداماتی برای صدور این دانش فنی در جهاد دانشگاهی صورت گرفته افزود: مذاکراتی در این ارتباط با کشورهای مختلف و از جمله کشورهای منطقه صورت گرفته اما با توجه به اینکه علم جداسازی سلول‌ها علم نوینی است و متاسفانه کشورهای همسایه کمتر با این دانش و مزایای آن آشنایی دارند ضمن اینکه این کشورها برای بهره‌مندی از این دانش باید ابتدا زیرساخت‌های لازم را در کشور خود فراهم کنند.

وی با بیان اینکه اکثر کشورهای منطقه بانک خون بندناف ندارند ادامه داد: برخی کمپانی‌های اروپایی در این زمینه فعالند و نمونه‌ها را از این کشورها به کشور خود انتقال می‌دهند همچنین جهاددانشگاهی نیز ضمن ایجاد چند نمایندگی در این کشورها به دنبال توسعه بیشتر آنها است.

ذخیره‌سازی حدود ۱۰۰۰نمونه خون بندناف در استان سمنان

مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان از این کشورهای همسایه به عنوان یک بازار مناسب برای ایران نام برد و گفت: امتیاز ما این است که فاصله جغرافیایی ما با این کشورها کم است و فرآیند ذخیره‌سازی با سرعت و اطمینان بیشتری انجام می‌شود. کما اینکه هم‌اکنون نمونه‌هایی که از اقلیم کردستان عراق به ایران ارسال می‌شود گاه در بازه زمانی کوتاه‌تری نسبت به برخی استان‌های کشور انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه نمونه‌ها در داخل کشور بین ۱۸ تا ۲۴ساعت به بانک خون مرکزی جهاددانشگاهی منتقل می‌شوند، اضافه کرد: باید در زمینه افزایش فرهنگ ذخیره‌سازی خون بندناف فرهنگسازی شود چرا که هزینه انتقال یک نمونه از کشورهای خارجی به داخل بین ۳۵ تا ۴۰ هزار یورو است.ضمن اینکه هرچه بتوانیم از سلول‌های ایرانی در ذخیره‌سازی استفاده کنیم موفقیت ما در درمان بیشتر خواهد شد.

این مدیر مسوول با اشاره به تلاش‌های جهاددانشگاهی استان سمنان در زمینه استفاده از ظرفیت‌های پژوهشگاه رویان گفت: جهاددانشگاهی استان در سال‌های اخیر اهتمام زیادی در این زمینه داشته تا استفاده از این خدمات را در استان توسعه دهد.

وی از ذخیره‌سازی حدود ۱۰۰۰ نمونه خون بندناف در استان خبر داد و با اشاره به تلاش‌های استان برای ایجاد شعبه استانی رویان اظهار کرد: تلاش بر این است که با ایجاد شعبه استانی رویان چه در حوزه درمان بیماری سرطان و چه در ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی و دیگر زمینه‌ها، خدمات مشترکی به هموطنان سمنانی ارائه دهیم.

ذخیره‌سازی خون محیطی از امسال در جهاددانشگاهی، چند دستاورد و محصول جدید رویان در راه بازار

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص آخرین محصولات این شرکت اظهار کرد: ما در زمینه خدمات‌دهی به مراکز پیوند و جداسازی و ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی که در درمان بیماری ها مورد استفاده است فعالیت می‌کنیم و علاوه بر این خدمات محصولات دیگری نیز تولید و روانه بازار درمانی می‌کنیم.

وی از عرضه پرده جنینی به عنوان یکی از محصولات تازه این پژوهشگاه جهاددانشگاهی نام برد و افزود: پرده جنینی که نوعی پانسمان بیولوزیک است به شدت در درمان سوختگی‌ها و زخم‌های مزمن موثر است و با تولید این محصول کشور از واردات این محصول بی‌نیاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان جهاددانشگاهی از آغاز ذخیره‌سازی خون محیطی در جهاد دانشگاهی از امسال خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی تنها مرکزی است که این خدمات را در کشور ارائه خواهد داد.

وی با بیان اینکه همچنین درحال حاضر بر روی یک محصول جدید از خود خون بندناف کار می‌کنیم تصریح کرد: این محصول جدید در که از سلول‌های بنیادی مزانشیمی آلوژن گرفته شده در درمان بیماری‌های غیرخونی موثر خواهد شد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سپهبد قاسم سلیمانی

لغو همه کنسرت‌های موسیقی در سمنان تا ۲۵ بهمن

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.