چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / سیاسی / مجلس / تفکر «کار نکردن بهتر از کار کردن است» در بین مدیران جا افتاده است

نماینده بهار و کبودرآهنگ:

تفکر «کار نکردن بهتر از کار کردن است» در بین مدیران جا افتاده است

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت فرهنگ در حال حاضر به یک چالش و آسیب بزرگ در جامعه ما تبدیل و فرهنگ دینی، هنری و ملی ما مورد حمله واقع شده است.

پورمختار

به گزارش کسب و کار نیوز، محمدعلی پورمختار امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان، با تأکید بر باز کردن راه برای استفاده از پیام رسان‌های داخلی ادامه داد: پیام رسان های خارجی تبدیل به ابزار جاسوسی دشمن شده‌اند و این موضوعات به شدت فرهنگ ما را تخریب می‌کند.

وی با بیان این‌که «دستگاه‌های فرهنگی نیاز به مساعدت دارند»، اظهار کرد: با توجه به افزایش فرقه‌های ضاله و رشد آن‌ها تعدادی از طلاب با هزینه خود به روستاها برای تبلیغ می‌روند که باید به صورت ویژه و خاص به این موضوع بپردازیم.

وی هم‌چنین گفت: متاسفانه در حوزه روستایی با آسیب مهاجرت به شهر مواجه هستیم به طوری‌که اکنون ۸۰ درصد کشور شهرنشین و ۲۰ درصد روستانشین هستند که این یک نوع خطر محسوب می‌شود و در کبودراهنگ ۷۵ درصد در روستاها ساکن هستند که باید برای روستائیان رفاه و امکانات ایجاد شود تا مهاجرت نداشته باشند.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ افزود: امسال برای ایجاد اشتغال در کشور ۱۸۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که برای تحقق آن پاسخگوی متقاضیان نیستیم، ادامه این روند باعث نابسامانی و نارضایتی می‌شود و این مورد را باید در حوزه روستایی بیشتر تقویت کرد.

وی هم‌چنین گفت: آب در شهرها و روستاها به معضل اساسی تبدیل شده به طوریکه ۳۳۰ شهر در کشور دچار بحران کم آبی هستند و حدود ۱۴۰۰ روستا دچار چالش آب هستند و ۲ هزار روستا نیز در معرض این خطر قرار دارند.

وی  افزایش امنیت سرمایه گذاری در استان همدان را ضروری دانست و افزود: بدون همراهی و هماهنگی نمی‌توانیم مسائل و مشکلات کشور را حل کنیم متأسفانه به علت سنگ اندازی بعضی از افراد تفکر “کار نکردن بهتر از کار کردن است” در بین مدیران جا افتاده است؛ چراکه خیلی گرفتاری دارد. بسیاری از کارها به علت همین مشکلات بلاتکلیف مانده و روی زمین است؛ چرا که بعضی مدیران خود را عقب کشیده اند و باید امینت سرمایه گذاری تضمین شود.

پورمختار با بیان این‌که «در کشور هیچ برنامه‌ مدونی که ناظر بر توسعه کشور باشد، نداریم»، خاطرنشان کرد: برنامه ششم وجود دارد اما یکجا نمی‌تواند توسعه کشور را بررسی کند. باید برنامه عملیاتی و اجرایی استان را تا ۱۴۰۰ تهیه کنند، برنامه جامعی برای رفاه اجتماعی در کشور نداریم و باید دید کجای کار اشتباه است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

افزایش حقوق ۴ گروه شغلی در سال آتی/هزینه آب، برق و گاز مدارس رایگان می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز، بهروز محبی نجم‌آبادی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.