به گزارش کسب و کار نیوز، فریدون یاسمی در دیدار با استاندار کردستان اظهار کرد: در همین راستا بیش از ۴۱۳ میلیارد و ۷۹۷ میلیون ریال به حساب خزانه واریز شده و همچنین مبلغ ۵۵ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال سود حاصل از فروش این فرآورده بین ۱۸ هزار و ۳۰۰ خانوار روستایی مناطق مرزی استان تقسیم شده است.
وی با اشاره به تفاوت فاحش قیمت فرآورده در دوسوی مرز و عرضه خارج از شبکه، قاچاق نفتگاز و سو استفاده افراد سودجو از این شرایط افزود: با توجه به کیفیت مطلوب نفتگاز صادراتی، مباحث مربوط به قاچاق و عرضه غیر قانونی آن نیز در بازارچه های مرزی استان به حداقل ممکن رسیده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان در ادامه افزود: شرایط خاص جغرافیایی، وجود زیر ساخت های کشاورزی و صنایع در استان، می طلبد تامین و توزیع مطلوب فرآورده های نفتی را در راستای ارائه خدمات مطلوب به مشتریان با جدیت خاصی صورت پذیرد که اجرای طرح راستی آزمایی اداوات کشاورزی، تشکیل کارگروه جهت تبدیل سوخت واحدهای تولیدی در مسیر گاز، اجرای طرح بومی سازی سهمیه مرغداری ها، بازدید بازرسان ویژه منطقه به صورت منظم از مصرف کنندگان عمده و خرد برگزاری بیش از ۱۵جلسه کارگروه فرآورده های نفتی استان در سال ۹۶ با حضور سازمان های متولی از این دست اقدامات می باشد.
وی سپس به تامین و تحویل بیش از ۱۰۹میلیون لیتر نفتگاز به بخش کشاورزی استان در سال ۹۶ خبرداد و افزود: از این میزان ۹۴ میلیون لیتر آن جهت ادوات کشاورزی مصرف شده است.
یاسمی با اشاره به آغاز فصل کشاورزی در استان به وضعیت مطلوب ذخیره سازی فرآورده های نفتی در تاسیسات انبارهای نفت منطقه اشاره و عنوان کرد: هیچ گونه مشکلی تا اتمام دوره کشاورزی در سوخت رسانی به کشاورزان استان نداریم.
وی در ادامه از کاهش ۱۹ درصدی مصرف نفت سفید استان در سال ۹۶ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و افزود: در این مدت میزان مصرف نفت سفید ۹۲میلیون لیتر بوده است که اجرای طرح بازنگری توزیع کالابرگ نفت سفید، ثبت نام خانوارها در سایت تجارت آسان، منطقه ای کردن سهمیه نفت سفید، گازکشی روستاهای استان از دلایل کاهش ۱۹درصدی مصرف نفت سفید بوده است.
یاسمی در توضیح آمار مصرف دیگر فرآورده های نفتی منطقه کردستان خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ ۳۱۵ میلیون لیتر نفتگاز در استان مصرف شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۱ درصدی را نشان می دهد که اجرای پروژه های راهسازی و عمرانی استان، افزایش سهمیه بخش کشاورزی، افزایش تعداد مصرف کنندگان عمده و…. از دلایل رشد مصرف نفتگاز در استان می باشد.
وی یادآور شد: در این مدت میزان ۴۵۷ میلیون لیتربنزین موتور مصرف شده است که این مقدار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، ۱۱ درصد افزایش را نشان می دهد.
انتهای پیام