صفحه اصلی / اقتصادی / انرژی / صادرات نفت ایران به هند به رکورد روزانه ۷۰۰ هزار بشکه رسید
صادرات نفت ایران به هند به رکورد روزانه ۷۰۰ هزار بشکه رسید

صادرات نفت ایران به هند به رکورد روزانه ۷۰۰ هزار بشکه رسید

اردیبهشت) 2018 که نخستین ماه آغاز سال مالی جدید هند محسوب می شود، خرید نفت از ایران را به رقم بی‌سابقه حدود 700 هزار بشکه در روز رساندند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از وزارت نفت، صادرت نفت ایران به هند در ماه آوریل (فروردین- اردیبهشت) به حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز می رسد.
هند پس از چین، دومین مشتری نفت خام ایران است. این کشور در دوران تحریم، خرید نفت از ایران را قطع نکرد، اگرچه آمریکا برای کم کردن خرید نفت از ایران فشار زیادی بر دهلی نو وارد کرده بود. این کشور همچنین یکی از بازارهای رو به رشد نفت در آسیاست.
پالایشگران هندی در سال مالی ۲۰۱۸ – ۲۰۱۷ به طور میانگین روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت از ایران خریداری کردند. پالایشگران این کشور همچنین در ژوئیه (تیر- مرداد) سال ۲۰۱۷، ۵۰۰ هزار بشکه نفت از ایران خریداری کرده بودند که یک رکورد در سال ۲۰۱۷ محسوب می‌شد.
صادرات نفت ایران به هند اگرچه در سال مالی ۲۰۱۸- ۲۰۱۷ نسبت به سال مالی پیش از آن به دلیل کاهش خرید نفت از سوی پالایشگران دولتی با کاهش همراه بوده است، اما این کشور، در سال مالی جدید ۲۰۱۹-۲۰۱۸ میانگین خرید نفت از ایران را افزایش خواهد داد.
پالایشگران دولتی و خصوصی هند در ماه آوریل ۲۰۱۸ که نخستین ماه آغاز سال مالی جدید هند محسوب می شود، خرید نفت از ایران را به رقم بی‌سابقه حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز رساندند که این حجم از فروش نفت ایران به این کشور بی‌سابقه محسوب می‌شود.
وزارت نفت پس از اجرای برجام تمام تلاش خود را برای بازپس‌گیری سهم ایران از بازار نفت به بهترین شکل ممکن انجام داده است و با استفاده از همه ابزارها و تدابیر لازم در مقابل برخی از کشورهای منطقه که حاضرند به هر قیمتی جایگاه ایران را در بازار نفت تضعیف و سهم کشورمان را غصب کنند، ایستاده است.
به گزارش کسب و کار نیوز، میزان صادرات نفت و میعانای گازی ایران اکنون به روزانه ۲٫۵ میلیون بشکه رسیده است که حدود ۴۰ درصد به اروپا و بقیه به کشورهای آسیایی صادر می شود.
اقتصام۲۰۲۲**۶۰۷۵

همچنین مطالعه کنید:

درخواست “صدور کارت سوخت” تا اردیبهشت اینترنتی می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهدی سید هاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.