صفحه اصلی / اصناف / اصناف / سازمان امور مالیاتی اسامی شرکت های غیرقانونی را اعلام کند
سازمان امور مالیاتی اسامی شرکت های غیرقانونی را اعلام کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس

سازمان امور مالیاتی اسامی شرکت های غیرقانونی را اعلام کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: نحوه دریافت نادرست قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال های اخیر و همچنین بالا بودن ارقام مالیاتی ، رکود را به همراه داشته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: نحوه دریافت نادرست قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال های اخیر و همچنین بالا بودن ارقام مالیاتی ، رکود را به همراه داشته است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اتاق اصناف ایران ؛ سیدناصرموسوی لارگانی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که باعث رکود در کشور شده بحث مالیات، به ویژه مالیات بر ارزش افزوده است، افزود: تولیدکنندگان و صنعتگران مخالف پرداخت مالیات برارزش افزوده نیستند بلکه همه موافقند اما نحوه اجرای این قانون ایراداتی دارد که بروز مشکل برای بخش تولید شده است. وی تصریح کرد: تعداد قابل توجهی از تولیدکنندگان و صنعتگران کشور درگیر مساله مالیات هستند و حتی به همین علت ممنوع الخروج و یا ممنوع المعامله شده اند که دلیل آن اجرای نادرست قوانین مالیاتی به ویژه مالیات بر ارزش افزوده است. موسوی اظهار کرد: وقتی تولیدکننده می خواهد معامله ای را انجام دهد از خود سازمان امور مالیاتی اصالت شرکتی را که قرار است با آن قرارداد ببندد را سوال می کند و یکسال بعد زمانی که برای دریافت مفاصا حساب می رود؛ سازمان امورمالیاتی برایش مالیات علی الراس و جریمه در نظر می گیرد؛ زمانی که علت را جویا می شود می گویند شرکتی که با آن معامله انجام داده اید در فهرست سیاه و بلک لیست بوده است؛ سوال این است چرا در زمان استعلام این مساله را سازمان امور مالیاتی اعلام نمی‌کند. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: شرکت های کاغذی و شرکت هایی که تخلف می کنند، چه کسی به آنها مجوز می دهد چرا از ابتدا سازمان امور مالیاتی به صورت شفاف اسامی این شرکت ها را اعلام نمی‌کند تا تولیدکنندگان و صنعتگران با این شرکت ها وارد معامله نشوند. وی تاکید کرد: در حال حاضر نحوه دریافت مالیات بر ارزش افزوده درست نیست و اگر بخواهیم درآمد دولت افزایش پیدا کند و هم رکود برطرف شود، باید ایرادات این قانون را مرتفع کنیم . موسوی تصریح کرد: دریافت ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده باید از حلقه آخر باشد تا دیگر تولیدکننده درگیر مسایل هزینه های مضاعف نباشد، در دیگر کشورها مصرف کننده وقتی کالایی را خریداری می‌کند، میزان درصد مالیات بر ارزش افزوده خود را پرداخت می‌کند؛ در حالی که در کشور ما مواد اولیه که وارد کشور می‌شود، رقم ۹ درصد مالیات ارزش افزوده را می پردازد و این مبلغ به انتهای فاکتور اضافه می شود ضمن اینکه در مراحل بعدی و تبدیل آن به محصول نیز همین مالیات پرداخت می شود که در نهایت باعث افزایش قیمت تمام شده کالا را بدنبال دارد. وی افزود: مجلس شورای اسلامی برای رفع مشکلات اخذ مالیات بر ارزش افزوده، قانون نصب صندوق‌های مکانیزه در واحدهای صنفی را تصویب کرده است و دولت باید به سرعت زیرساخت های اجرای آن را انجام دهد که تنها مصرف کننده نهایی این نوع را بپردازد. موسوی با بیان اینکه قانون مالیات بر ارزش افزوده در حال بررسی و پیگیری در کمیسیون اقتصادی مجلس است، گفت: هنوز موانع اصلی این قانون برطرف نشده و برای نجات تولید کشور باید به این موضوع به طور جدی توجه شود. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل قوانین نادرست هزینه های تمام شده تولید در کشور بالاست و با این وضعیت نمی توانیم رقابت کنیم و مردم به دنبال کالایی هستند تا هزینه کمتری را برای آن پرداخت کنند

همچنین مطالعه کنید:

معافیت معیشتی مشاغل ۳ برابر خواهد شد

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهدی امیدوار امروز شنبه در این زمینه اظهار داشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.