صفحه اصلی / فرهنگی / کتاب و رسانه / زیان آور شناختن حرفه خبرنگاری در اولویت معاونت مطبوعاتی ارشاد است
زیان آور شناختن حرفه خبرنگاری در اولویت معاونت مطبوعاتی ارشاد است

سلطانی فر :

زیان آور شناختن حرفه خبرنگاری در اولویت معاونت مطبوعاتی ارشاد است

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمایت و ارائه خدمات و تسهیلات بیمه های تامین اجتماعی، تکمیلی، ارائه اینترنت بدون فیلتر به خبرنگاران واجد شرایط ، نهایی کردن تصویب سخت و زیان آور بودن حرفه خبرنگاری، به حداقل رساندن دغدغه های اهالی رسانه را از اولویت های این معاونت در دوره جدید فعالیت در دولت دوازدهم برشمرد.

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد سلطانی فر روز چهارشنبه در نخستین نشست هم اندیشی با خبرنگاران حوزه رسانه با تشریح بخش هایی از فعالیت های انجام گرفته در طول قبول مسئولیت خود و همچنین کارها و طرحهای در دست اقدام گفت: از بدو ورودم به این معاونت موضوع «آموزش» و ارتقای جایگاه خبرنگاران، اهالی رسانه و مطبوعات از شکل فعلی به شیوه نوین و به حداقل رساندن مشکلات و دغدغه های آنها را از اولویت های کاری خود قرار داده ام که با جدیت دنبال کرده و خواهم کرد.
وی افزود: بر این باورم روزنامه‌نگاری سنتی منسوخ نشده اما مدل مشارکت و حضور مردم به طور کامل تغییر کرده است از این رو باید با درک واقعیت، شیوه های نوین خبرنگاری و روزنامه نگاری را جایگزین روشهای سنتی و قدیمی کنیم.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با تاکید بر ایجاد تحول در روزنامه نگاری سنتی و کوچ از آن به روزنامه نگاری نوین، خاطرنشان کرد: امروز اینفوگرافی، موبایل‌نویسی و روزنامه‌نگاری پهبادی از جمله شیوه های روزنامه‌نگاری و خبرنگاری نوین به حساب آمده و برای همگام شدن با دنیا و دیگران باید روزنامه نگاری مبتنی بر پیام رسان‌ها و تکنولوژی‌های نوین و جدید را آموخته و خود را با آنها همراه و همگام کنیم.
سلطانی‌فر همچنین با اشاره به نظام توزیع مطبوعات گفت: متاسفانه ما هنوز‌‌ همان شکل صد سال پیش را دنبال کرده و هنوز حس می‌کنیم که دکه‌های موجود در کوچه‌ها و خیابان‌ها باید مسیر توزیع را شکل دهند و همین نشناختن فضای توزیع جدید یکی از عوامل کاهش فروش نشریات است درحالیکه در دنیا پست با استفاده از تکنولوژی های نوین خدمات بسیاری به مطبوعات ارائه می کند.
وی ادامه داد: قرارداد بسیار خوب و کم هزینه با پست منعقد کرده‌ایم تا با صرف هزینه های اندک، شرایطی فراهم شود که مطبوعات سریع‌تر به دست مردم برسد.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد همچنین به شکل دکه‌های مطبوعاتی اشاره کرد و گفت: با بررسی مدل دکه های مطبوعاتی در دیگر کشورها، مطالعات خوبی در این زمینه انجام و مدلهای جدیدی ارائه شد که بر مبنای آن دکه ها از فروش صرف مطبوعات تبدیل به یک مرکز اطلاع‌رسانی شوند.
وی افزود: باید کمک کنیم که نوع ارائه مطبوعات در این دکه‌ها تغییر کند به گونه ای که حتی یک فرد تحصیلکرده روزنامه‌نگاری هم بتواند در آن فعالیت کرده و آن را دور از شان خود نداند.
خبردر حال تکمیل است…
فراهنگ ** ۱۳۵۵ **۱۰۵۵

همچنین مطالعه کنید:

۱۵۰ ولاگ از ۲۴ استان کشور به جشنواره فیلیمومدرسه رسید

به گزارش کسب و کار نیوز، میثم حیدری، مدیر اجرایی فیلیمومدرسه با بیان این خبر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.