محمدامین افرا در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: آلرژی و حساسیت فصل بهار زمانی بیشتر خود را نشان میدهد که محیط خشکتر باشد.
وی با اشاره به اینکه آلرژیها به چندین نوع تقسیم میشوند، افزود: دستهای از آلرژی با عطسههای مکرر، خلط صبحگاهی پشت گلو، خارش و درد گوش، سرفههای مکرر، نفس تنگی همراه است که این موارد بیشتر از آب و هوای خشک فصل بهار نشات میگیرد.
افرا گفت: خروج از فصل زمستان و ورود به فصل بهار که آب و هوای آن با خشکی همراه است در ایجاد آلرژی نقش داشته و به عنوان مثال گرده گل درخت گردو بسیار حساسیتزا بوده و موجب ملتهب شدن سینوسها میشود.
وی ادامه داد: در صورتی که خشکی مغز زیاد باشد حساسیت فصل بهار در آنها بیشتر است.
این متخصص طب اسلامی با اشاره به اینکه عفونت سینوسها باید درمان شود، تصریح کرد: عامل بسیاری از بیماریها کم توجهی به آداب زندگی، مخصوصا در استفاده از موادغذایی بوده که لازم است افراد به سبک زندگی صحیح توجه بیشتری داشته باشند.
وی تاکید کرد: متاسفانه خوردن آب با لیوان و بطری موجب ایجاد سینوزیت و میگرن در افراد میشود که بهتر است نوع زندگی افراد، مانند گذشته باشد و در کاسه (پیاله) آب نوشیده شود.
افرا استفاده از پودر گیاه کندش سوری را در درمان آلرژی موثر و معجزهآسا دانست و گفت: این گیاه به دلیل عطسهآور بودن موجب خارج شدن ترشحات از بینی میشود که استفاده آن برای تمامی افراد به جز زنان باردار بلامانع است، همچنین استفاده از پودر این گیاه به درمان سکته نیز کمک میکند.
وی استفاده از روغن بنفشه را در درمان آلرژی موثر دانست و افزود: استفاده از این قطره موجب مرطوب شدن مخاط بینی میشود.
افرا کهیر زدن همراه با تنگی نفس را نوع دیگر آلرژی فصل بهار عنوان و تصریح کرد: انجام حجامت به منظور خروج سموم از بدن میتواند در درمان این نوع آلرژی موثر باشد که حجامت تا حدودی بدن را در برابر بیماریهایی از جمله سرماخوردگی و حساسیت مقاوم کرده و معجزهآسا است که باید سالانه سه تا چهار مرتبه انجام شود.
متخصص طب اسلامی در استان خاطرنشان کرد: استفاده از برخی داروهای شیمیایی به صورت طبیعی، حساسیت را برطرف نمیکند، بلکه بیماری را متوقف کرده که بعد از آن عوارض جدی به همراه دارد.
انتهای پیام