به گزارش کسب و کار نیوز، این سه کتاب را مهدی ضرغامیان با هدف یادگیری و اندیشیدن نوجوانان ترجمه کرده است.
این آثار به صورت پرسش و پاسخ برای کودکان و نوجوانان درباره موضوعات سوال برانگیز چون فلسفه، تاریخ، جنگ، عالم و مرگ تدوین شده است.
«گفتگو با مردم درباره غرب» نوشته «روژه پل درووا» کتابی ۷۲ صفحه ای با موضوع تمدن غرب است که برای گروه سنی نوجوان توسط انتشارات آفرینگان به بهای ۶۰ هزار ریال منتشر شده است.
در این کتاب درباره برخی مسائل مانند آیا غرب مکان خاصی است یا نام منطقهای از جهان است؟ غرب اروپاست یا آمریکا یا هر دو؟ آیا غرب نام دورهای از تاریخ است یا نظام اقتصادی است؟ غرب راه و روشی در اخلاقیات است یا نوعی دین یا سبک زندگی؟ صحبت میشود.
پل درووا نویسنده و فیلسوف فرانسوی در این کتاب کوشیده ضمن گفت وگوهایی ساده و روشن، منظور از غرب را توضیح دهد و با نگاهی بی طرف، مزایا و معایب آن را برشمرد.
قطع کتاب پالتویی و شمارگان آن یک هزار و یکصد نسخه است.
**«گفتگو با فرزندانم درباره فرا زمینی ها»
«گفتگو با فرزندانم درباره فرا زمینی ها» نوشته رولان لوئوک را نشر آفرینگان در ۸۴ صفحه، قطع پالتویی، جلد شومیز و یک هزار و یکصد نسخه منتشر کرده است.
پشت جلد این کتاب آمده است: آیا فرا زمینی ها وجود دارند؟ کجا می توانیم آنها را بیابیم؟ بیشتر به ما آدمیان شباهت دارند یا جانوران؟
لوئوک، اخترفیزیکدان فرانسوی و نویسنده بیش از ۲۰ اثر علمی، با دو فرزند خود درباره موجودات فرا زمینی به گفت وگو مینشیند و میکوشد به کمک داستانها و فیلمهای علمی ـ تخیلی نظیر آواتار، جنگ ستارگان و بیگانه، تصورات ما از فرا زمینیها را روشن کند.
او همچنین از طرحهای علمی گوناگونی بحث میکند که دانشمندان کوشیدهاند به کمک آنها با فرا زمینیها ارتباط برقرار کنند.
تحقیقی بین علم و داستان، زمینی های عجیب و غریب و آیا کسی اینجا هست؟ بخش های تشکیل دهنده این کتاب هستند.
**«گفتگو با دخترهایم درباره عدم خشونت»
«گفتگو با دخترهایم درباره عدم خشونت» نوشته ژاک سملن نیز در ۶۰ صفحه با شمارگان یک هزار و یکصد نسخه توسط انتشارات آفرینگان به قیمت ۶۰ هزار ریال منتشر و روانه بازار شده است.
در معرفی این کتاب آمده است: حتی اگر سالها هم درباره «عدم خشونت» مطالعه شده باشد، چگونگی توضیح این موضوع برای کودکان و نوجوانان ساده نیست.
احتمالا اغلب سوالهایی که درباره این موضوع برایشان پیش میآید به زندگی روزمرهشان مربوط میشود، اگر کسی به من پرخاش کند چه باید بکنم؟ اگر در مدرسه کسی با تهدید و زورگویی خواست چیزی از ما بگیرد، چه بکنیم؟ در برابر تعرض جنسی چه باید بکنیم؟ با خشونت جوانان و نوجوانان چه باید کرد؟
حرف اصلی این کتاب این است که عدم خشونت، دست روی دست گذاشتن نیست. عدم خشونت شیوهای در زندگی و روشی خاص در عمل کردن است که از طریق آن میتوان به درگیریها پایان داد، علیه بیعدالتی به پا خاست و صلح و آرامشی پایدار برپا کرد.
نویسنده در این کتاب سعی کرده از زندگی روزمره و نیز تاریخ بشری نمونههایی ارائه دهد.
سلمن که از طرفداران عدم خشونت است، آثار فراوانی در این زمینه به چاپ رسانده و در این کتاب تلاش کرده، ضمن گفت و گوهای صمیمانه با دخترانش، اهمیت شیوه عدم خشونت و دستاوردهای آن را به همگان نشان دهد.
فراهنگ**۱۸۸۰**۱۰۵۵