به گزارش کسب و کار نیوز، هدف از این تغییر سرعت، فراهم آمدن شرایط لازم برای فرود ناو کیهانی سرنشیندار “سایوز ام.اس-۷ “است که طبق برنامه باید روز ۳ ژوئن ۲۰۱۸ به زمین بازگردد؛ همچنین ایستگاه آماده پذیرش ناو “سایوز ام.اس-۹ “باشد که قرار است در ۶ ژوئن ۲۰۱۸ از پایگاه فضایی بایکونور راهی ایستگاه فضایی بینالمللی شود و سه کیهاننورد را به این ایستگاه برساند.
این عملیات با هدایت مرکز کنترل پرواز و با استفاده از نیروی محرکه موتورهای ناو باربری بدون سرنشین پروگرس-۸ به مدت ۱۲۶٫۵ ثانیه صورت گرفت.
ناو باربری بدون سرنشین پروگرس-۸ در ۱۳ فوریه ۲۰۱۸ از بایکونور به فضا پرتاب شد و دو روز بعد از پرتاب در ۱۵ فوریه ۲۰۱۸ به بخش زوردای ایستگاه فضایی متصل شد. این ناو شصت و نهمین فروند از این نوع سفینههای پروگرس است که امکانات زیستی و تجهیزات فنی ساکنان ایستگاه فضایی بینالمللی را به مدار میبرد. پروگرس-۸ حدود ۲۷۴۶ کیلوگرم بار با خود حمل میکرد که بجز مواد مواد غذایی، شامل ۸۹۰ کیلوگرم سوخت و تجهیزات، ۴۶ کیلوگرم اکسیژن و ۴۲۰ کیلوگرم آب بود.
از آنجا که این نوع سفینهها فاقد سپر حرارتی هستند و بعد از پایان ماموریت در اثر برخورد به جو زمین از بین میروند، بطور معمول از سوخت موجود در مخزن ناو پروگرس برای اصلاح مدار ایستگاه فضایی بینالمللی استفاده میشود.
انتهای پیام