خبرگزاری رویترز در گزارشی به وضعیت بحرانی تیمهای آسیایی به جز ایران قبل از جام جهانی اشاره کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا تیمهای آسیایی حاضر در جام جهانی غیر از ایران به دلیل کسب نتایج ضعیف با چالش زیادی روبهرو شدند و دست به تغییر سرمربی خود زدند.
برای اولین بار پنج تیم از قاره آسیا در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه حاضر خواهند بود که بیشترین تعداد تیمهای این قاره در جام جهانی است ولی تنها یک تیم آسیایی به جام جهانی میرود که حداقل در یک سال اخیر دست به تغییر سرمربی خود نزده است. آن تیم، ایران است، حضور هفت ساله کارلوس کیروش در تیم ملی فوتبال ایران قابل مقایسه با وضعیت سرمربیان ژاپن، کره جنوبی، عربستان سعودی و استرالیا نیست.
اخیراً فدراسیون فوتبال ژاپن، سرمربی بوسنیایی خود یعنی وحید هلیلهودزیچ را از سمت خود اخراج کرد و آرکرا نیشینو را به عنوان سرمربی خود انتخاب کرد. قبلتر در تیم ملی فوتبال استرالیا شاهد تغییر سرمربی بودیم. جایی که آنژه پوستج اوغلو جای خود را به سرمربی سابق عربستان سعودی یعنی برت فان مارویک داد در تیم ملی فوتبال کره جنوبی هم شاهد چنین تغییر و تحولی بودیم. بعد از شکست برابر قطر در انتخابی جام جهانی روسیه اشتلیکه آلمانی از سمت خود برکنار شد و جای خودش را به یک سرمربی داخلی داد. در نهایت کره جنوبی توانست جواز حضور در جام جهانی را هم به دست بیاورد.
در تیم ملی فوتبال عربستان سعودی بحران بیشتر بود، آنها ابتدا فان مارویک را جانشین بائوسا کردند ولی در ادامه خوان آنتونیو پیتزی را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کردند. این مربی نیز با مشکل روبهرو شد. تساوی یک بر یک برابر اوکراین و شکست سنگین چهار بر صفر برابر بلژیک باعث شد این مربی نیز با مشکل روبهرو شود. با این حال با در نظر گرفتن اینکه زمان کمی تا آغاز جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه باقی مانده است، این تغییرات میتواند تأثیر بدی روی تیمها داشته باشد.
تیم ملی فوتبال ایران بهترین تیم آسیا در ردهبندی فیفا که در رده سی و ششم قرار دارد، امید اول قاره آسیا برای درخشش در جام جهانی روسیه است. حتی با وجود اینکه آنها با تیمهای اسپانیا، پرتغال و مراکش هم گروه شدند. با وجود اختلاف کارلوس کیروش با فدراسیون فوتبال ایران این مربی پرتغالی همچنان میتواند روزهای سختی را پیش روی خود در فوتبال ایران ببیند.