صفحه اصلی / تاثیر مصرف مواد خوراکی حاوی کولین بر تقویت مغز نوزاد

تاثیر مصرف مواد خوراکی حاوی کولین بر تقویت مغز نوزاد

محققان دریافتند مصرف مواد خوراکی حاوی کولین در طول بارداری موجب تقویت متابولیسم و رشد مغز نوزادان می‌شود.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، کولین یک ماده مغذی مهم در دوران بارداری است که به رشد صحیح مغز و نخاع جنین کمک می‌کند. برخی مطالعات نشان می‌دهد که این ماده ممکن است از بروز نقص لوله عصبی در نوزاد جلوگیری کند. یک خانم باردار بهتر است روزانه ۴۵۰ میلی‌گرم کولین دریافت کند و با پیشرفت بارداری این مقدار را افزایش دهد.
«اوستین مود»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایلینوی آمریکا، در این باره می‌گوید: «در خوک‌های متولدشده از مادران مبتلا به کمبود کولین، مغزشان حدود ۱۰ درصد کوچک‌تر بود.»
به گفته وی، «۱۱ منطقه از ۱۹ منطقه مغز به شکل قابل توجهی در مغزهای دارای کمبود کولین کوچک‌تر بود. نتیجه مشابه در مورد میزان ماده خاکستری و سفید خوک‌ها هم مشاهده شد.»
در عوض، خوک‌های که مادرشان به قدر کافی کولین در طول بارداری مصرف کرده بودند دارای میزان بیشتر ماده خاکستری و سفید در مناطق غشایی مغز بودند.
ماده خاکستری مغز عمدتاً متشکل از نورون هاست درحالیکه ماده سفید مغز ماده‌ای را تشکیل می‌دهد که نورون‌ها را به هم متصل کرده و در بخش‌های مختلف مغز پل ایجاد می‌کنند.
منابع کولین عبارت است از: گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو، دل و جگر گاو، زرده تخم مرغ، گل کلم، خیار و بادام زمینی.
سلامت نیوز: تأثیر مصرف مواد خوراکی حاوی کولین بر تقویت مغز نوزاد

همچنین مطالعه کنید:

مخابرات باید تولید محتوا و اقتصاد دیجیتال را در اولویت کاری قرار دهد

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهندس محمد جعفرپور عضو هیات مدیره شرکت مخابرات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.