یکی از بهترین گامها برای کنترل قند خون در محدوده سالم، اضافه کردن خوراکیهای بهاری به رژیم غذایی روزمره است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از آوای سلامت, diabeticlivingonline نقل کرد در اینجا ۹ ماده غذایی بهاره به بیماران دیابتی بیشتر معرفی شده است:
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از آوای سلامت, diabeticlivingonline نقل کرد در اینجا ۹ ماده غذایی بهاره به بیماران دیابتی بیشتر معرفی شده است:
مارچوبه: یکی از بزرگترین هدایای بهار است و مواد مغذی موجود در آن به کاهش خطر سرطان، بیماریهای قلبی و فشار خون بالا کمک میکند. یک فنجان مارچوبه پخته شده تنها ۳۲ کالری و ۳ گرم کربوهیدرات همراه با ۳ گرم فیبر دارد. مارچوبه سدیم کمی دارد، عاری از چربی و کلسترول است. یک وعده مارچوبه ۱۰ درصد نیاز روزانه شما به فولات، ۸ ذرصد نیاز روزانه به فیبر و پتاسیم و ۱۰۰ درصد نیاز روزانه به ویتامین ث را تأمین میکند. مارچوبه دومین منبع مفید اسید فولیک بعد از آب پرتقال است و مصرف آن با کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی، سرطان روده، بیماری کبد و اسپینابیفیدا در ارتباط است.
ریحان: منبع غنی از ویتامین کا، بتا کاروتن، منیزیوم، پتاسیم، ویتامین ث محسوب میشود و مصرف آن با سلامت قلب در ارتباط نزدیک است.
کنگر فرنگی: یک عدد کنگر فرنگی تنها حاوی ۲۵ کالری، و ۱۷۰ گرم پتاسیم است ضمن اینکه چربی آن عدد صفر است. کنگر فرنگی منبع خوبی از ویتامین ث، آنتی اکسیدانها، فولات و منیزیوم محسوب میشود. فیبر بالای این سبزی به مدیریت قند خون و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک میکند، ضمن اینکه منجر به کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و جلوگیری از انواع خاصی از سرطانها میشود.
چغندر: یک ماده مغذی دیابت پسند است، آنتی اکسیدان های موجود در آن منجر به ایجاد محافظت در برابر بیماریهای عروق کرونر، سکته مغزی، کاهش میزان کلسترول میشود و اثرات ضد پیری دارد. چغندر حاوی دو کاروتنوئید لوتئین و زیگزانتین است که منجر به حفظ سلامت چشم و جلوگیری از مشکلات چشمی مرتبط با سن مانند دژنراسیون ماکولا میشود. چغندر منبع خوبی از فولات و منگنز بعلاوه پتاسیم، ویتامین ث، مس، منیزیوم، آهن و فسفر است.
زغال اخته: سرشار از آنتی اکسیدان است و در هر فنجان تنها ۸۰ کالری و ۲۰ گرم کربوهیدرات دارد. مزایای سلامتی زغال اخته عبارتند از کاهش خطر ابتلاء به سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و دیابت و همچنین افزایش بهبود حافظه و عملکرد شناختی.
توت فرنگی: سرشار از ویتامین ث، پتاسیم، فیبر، و سایر آنتی اکسیدانها است. هر فنجان توت فرنگی تنها ۴۴ کالری، ۴ گرم کربوهیدرات و بیش از ۳ گرم فیبر دارد.
نخود فرنگی: نخود سبز یک انتخاب فوق العاده برای کاهش وزن و حفظ رژیم غذایی سالم است. این ماده مغذی منبع خوبی از مواد معدنی است و در هر فنجان تنها ۶۷ کالری، ۱۳ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم پروتئین دارد. نخود سبز حاوی آنتی اکسیدانها است و مواد مغذی موجود در آن خاصیت ضد التهابی دارد. نخود فرنگی سرشار از ویتامینEو ویتامین ث بعلاوه ویتامین کا و روی است. این خوراکی همچنین منبع خوبی از پروتئین و فیبر محسوب میشود و در تنظیم قند خون و اشتها مؤثر است.
تربچه: نصف فنجان تربچه تنها ۱۰ کالری و ۲ گرم کربوهیدرات دارد به طوری که در برنامه غذایی دیابتیها برای کنترل وزن و سلامت قلب بسیار مؤثر است. تربچه سرشار از پتاسیم، فیبر، اسید فولیک و ویتامین ث است. تربچه و دیگر سبزیجات ریشه دار به کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند.
گوشت بره: در ارتباط با سلامت قلب و کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن است. مصرف ۳ اونس از این گوشت در روز ۳۰ درصد نیاز روزانه به روی را برطرف میکند و برای رشد و ترمیم بافتها ضروری است. همچنین ۱۷ درصد میزان آهن مورد نیاز نیز با این مقدار گوشت بره تأمین میشود. گوشت بره غنی از ویتامین ب است.