صفحه اصلی / امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر در ۷ روز گذشته

امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر در ۷ روز گذشته

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام یک هزار و ۳۴۲ عملیات امداد و نجات از ۲۴ اسفندماه سال گذشته تا دوم فروردین ماه امسال، گفت: در این مدت ۸ هزار و ۳۵ نفر از هموطنان در اقصی نقاط کشور خدمات امدادی دریافت کردند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی افزود: از تعداد ۸ هزار و ۳۵ تن از هموطنانی که خدمات امدادی دریافت کردند، ۸۸۵ نفر نجات یافته و ۶۲۴ نفر از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی اضافه کرد: همچنین ۴ هزار و ۵۳۸ نفر توسط امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر به صورت سرپایی مداوا شدند.
سلیمی با اشاره به اسکان اضطراری هموطنان، گفت: یک هزار و ۷۵۲ نفر از هموطنان اسکان داده شدند که از این تعداد ۴۸۴ نفر به صورت اضطراری و یک هزار و ۲۶۸ نفر از مسافران نوروزی نیز در پایگاه‌های هلال احمر اسکان داده شدند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به عملیات رهاسازی مصدومان در سوانح ترافیکی اشاره کرد و گفت: ۱۴۱ مورد عملیات رهاسازی در یک هفته گذشته انجام شد و بر این اساس ۲۴۴ مصدوم در سوانح ترافیکی رهاسازی شدند.
 

همچنین مطالعه کنید:

راه‌اندازی کسب‌ و کار تهیه غذای کودک در منزل؛ از ایده تا درآمدزایی

واقعیت این است که زندگی شهری، شغل، رفت‌وآمد و خستگی روزمره، اجازه نمی‌دهد همه والدین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.