صفحه اصلی / آلودگی جوی بیش از ۲۰ برابر حد مجاز هم مانع خدمت رسانی آبفا به شهروندان استان نشد

آلودگی جوی بیش از ۲۰ برابر حد مجاز هم مانع خدمت رسانی آبفا به شهروندان استان نشد

به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در حالی که شدت ریزگردها در ۱۶ شهر استان بطور حداقل ۱۰ برابر و حداکثر ۲۰ برابرحد مجاز اعلام شده است، تلاشگران صنعت آب و فاضلاب در شهرهای استان برای رفع مشکلات شبکه آبرسانی شهر و شبکه فاضلاب خدمت رسانی خود را ادامه می دهند.
صادق حقیقی پور افزود: همزمان با شرایط نامساعد جوی در سطح شهرهای استان ، اکیپ های عملیاتی آب و فاضلاب در تمام شهرهای استان در حال انجام وظیفه و خدمت رسانی به شهروندان بودند.
وی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شبانه روزی پرسنل عملیاتی بویژه  کارگران پرتلاش و زحمتکش افزود: دغدغه اصلی شرکت آبفا خوزستان تامین آسایش و رفاه شهروندان است لذا افتخار خود می دانیم که با وجود برخی مشکلات و کمبود در شرایط سخت و دشوار همچون هجوم ریزگردها و افزایش آلودگی هوا،فعالیت های خدمات رسانی به شهروندان عزیز خوزستانی بدون وقفه ادامه داشته باشد.

 

همچنین مطالعه کنید:

مبلغ تسهیلات مسکن پاسخگوی نیاز متقاضیان نیست/برخی از سامانه‌های مسکن در شهر‌ها فعال نیستند

به گزارش کسب و کار نیوز ، علیرضا نثاری عضو کمیسیون عمران مجلس درباره اجرای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.