صفحه اصلی / مصرف دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را می کاهد

مصرف دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را می کاهد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه درباره سرخ کردن مواد غذایی گفت: چرا دلتان می‌خواهد همه مواد غذایی را سرخ کنید؟ مگر طعم طبیعی غذاها چه ایرادی دارد که عالی‌ترین مواد غذایی سرشار از حیات را سرخ می‌کنید؟ مثلاً یک ماهی را در نظر بگیرید که چه ترکیبات مفیدی را می‌تواند در اختیار ما بگذارد. پروتئین عالی، ید، سلنیم، منیزیم، مجموعه‌ای از مواد طبیعی و عالی اند که در یک ماهی نهفته است.
وی ادامه داد: با مصرف یک یا دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را از خود دور کنید. به ویژه مصرف ماهی‌های چرب که حاوی امگا سه هستند. این ماهی‌ها بسیار خدمتگزار رگ‌ها هستند؛ از حالت ارتجاعی رگ‌ها جلوگیری می‌کنند؛ هوش کودکان را افزایش می‌دهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است.
مظهری در پایان اظهارداشت: روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید می‌کند که جزو رادیکال‌های آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به ماده‌ای می‌کند که طعمش خوب است، ولی اثرش بسیار زیان بار می‌شود.

همچنین مطالعه کنید:

درآمد ۸۰۶ هزار میلیارد تومانی دولت از مالیات در ۱۴۰۲

به گزارش کسب و کار نیوز، در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۸۰۵ هزار و ۹۲۲ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.