صفحه اصلی / بکارگیری یافته های پژوهشی پروبیوتیک ها در فرآورده های غذایی

بکارگیری یافته های پژوهشی پروبیوتیک ها در فرآورده های غذایی

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر ، کارگاه آموزشی «به کارگیری آخرین یافته های پژوهشی پروبیوتیک ها در فراورده های غذایی» ویژه پژوهشگران، صنعتگران و دانشجویان در حاشیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار برگزار می شود.
این کارگاه آموزشی روز شنبه ۲۵ آذر ماه ۹۶ توسط «دکتر مرضیه حسینی نژاد» عضو هیات علمی گروه زیست فناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، سالن (۹-۸)، جنب غرفه ۸۶۱ برگزار می شود.
به شرکت کنندکان در این کارگاه گواهینامه اعطا می شود.
 

 

همچنین مطالعه کنید:

رونمایی نمادین از شبکه ملی اطلاعات

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز، پس از شکست شبکه ملی اطلاعات در آزمون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *