صفحه اصلی / چگونه ویزای توریستی تایلند بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی تایلند بگیریم؟

تایلند به لطف طبیعت زیبا، مردم مهربان و مهمان‌نواز و نیز امکانات گردشگری به یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری جنوب شرق آسیا است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از کجارو، تایلند نیز جزو کشورهایی است که گردشگران ایرانی پیش از سفر به آنجا به اخذ ویزا نیاز دارند و برای این کار باید به سفارت تایلند در تهران مراجعه کنند.
انواع ویزای تایلند
    ویزای توریستی
    ویزای تجاری
    ویزای تحصیلی
    ویزای مهاجرتی
ویزای توریستی تایلند چگونه است؟

گردشگرانی که با هدف تفریح و اقامت کوتاه مدت قصد سفر به تایلند را دارند، می‌توانند با توجه به مدت سفر خود یکی از ویزاهای زیر را درخواست کنند:
۱) ویزای یک بار ورود سه ماهه
۲) ویزای دوبار ورود شش ماهه
مدارک لازم برای دریافت ویزای تایلند

تکمیل فرم درخواست به صورت تایپ شده و به زبان انگلیسی (لینک دانلود)
الف) اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی به همراه کپی
ب) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحه‌ها بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد. همچنین، گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه روادیدسفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
ج) یک قطعه عکس رنگی ۴*۳ زمینه سفید جدید (تمام رخ و بدون عینک)
د) پرینت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته دارای مهر بانک (به زبان انگلیسی)
ه) واچر هتل
و) بلیط رفت و برگشت
ارائه کپی بلیط باید در یک برگه A4 به همراه مدارک ارائه شود.
ز) نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی که از طریق آژانس برای ویزا اقدام شده است)
هزینه ویزای تایلند

    ویزای یک بار ورود ۳۵ یورو
    ویزای دوبار ورود ۷۰ یورو
طبق اعلام سفارت تایلند این هزینه قابل استرداد نیست.
نکته‌ها

    حضور متقاضی به هنگام ارائه درخواست الزامی است.
    ویزای توریستی تایلند تنها ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط ۳۰ روز می‌توان در کشور تایلند اقامت داشت.
    ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی و در ۴ روز کاری صادر می‌شود.
    اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را در تایلند داشته باشید، باید برای تمدید یا تغییر نوع ویزا به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
    اگر در زمان اقامت در تایلند، از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده و تصمیم دارید تا به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
    اقامت بیشتر از زمان ویزای صادر شده در تایلند حتی برای یک روز کاملا غیرقانونی است.

اطلاعات تماس سفارت تایلند در تهران
نشانی: تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک ۴
تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳ و ۷۷۵۳۷۷۰۸ (۰۲۱)
شماره‌های داخلی بخش ویزا: ۱۰۷، ۱۰۹ و ۱۲۰
نمابر: ۷۵۳۲۰۲۲
ساعت کار سفارت: همه روزه به جز جمعه‌ها و شنبه‌ها از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۶:۳۰ بعد از ظهر
پست الکترونیک: info@thaiembassy-tehran.org
وب‌سایت: www.thaiembassy-tehran.org

همچنین مطالعه کنید:

روزانه ۲۵۰ تن مازاد تخم مرغ روی دست مرغداران

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز، در چند سال گذشته با تصویب قانون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *