به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راهوشهرسازی، هفتادوهفتمین جلسه کمیته تخصصی معماری، طراحیشهری و بافتهای واجدارزش با موضوع اقدامات صورتگرفته در بافت تاریخی شهر قزوین در سالهای گذشته در راستای بازگشایی محور انصاریشرقی با حضور اعضای اصلی کمیته تخصصی و همچنین کارفرما و مسئولان استانی مورد بررسی قرار گرفت.
بنا بر اعلام نظر کمیته تخصصی معماری، طراحیشهری و بافتهای واجدارزش؛ با توجه به اقدامات صورتگرفته در بافت تاریخی شهر قزوین در سنوات پیشین، در راستای بازگشایی محور انصاری شرقی، مصوبه مورخ ۹۴.۲.۱۵ شورایعالی شهرسازی و معماری، با احداث خیابان مذکور مخالفت و مقرر نمود خیابان انصاری شرقی در قالب تهیه طرح ویژه در مقیاس طراحیشهری برای محله بلاغی تعیین تکلیف شود. طرح تهیه شده برای محله مذکور، به کارفرمایی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، با همکاری شهرداری و نهادهای استانی، در هفتادوهفتمین جلسه کمیته تخصصی معماری، طراحیشهری و بافتهای واجد ارزش، در تاریخ ۹۶.۸.۲، با حضور اعضاء کمیته تخصصی، همکاران استانی و ستادی به بحث و بررسی گذاشته شد.
گفتنی است اعضای کمیته تخصصی معماری، طراحیشهری و بافتهای واجدارزش به دبیری فرزانه صادقمالواجرد، متشکل از آقایان سیدمحمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراثفرهنگی، محسن حبیبی، سیاوش صابری، مهدی حجت معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران، مجید مخدوم، ایرج کلانتری، فرجامی، احدی و خانم قاسمی هستند.
همچنین مطالعه کنید:
در گفتگو با “کسب و کار نیوز” مطرح شد: تقاضاهای ارزی جامعه تفکیک نشوند، سیاستگذار دچار خطا می شود
وی در این باره خاطر نشان کرد: وقتی نرخ ارز در حاشیه بازار قرار دارد …
سایت خبری تحلیلی کسب و کار استارت آپ | کارآفرینی | دانش بنیان | اقتصاد