صفحه اصلی / چینی‌ها با آب شور برنج کشت می‌کنند

چینی‌ها با آب شور برنج کشت می‌کنند

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از راشاتودی، دانشمندان چینی اعلام کردند: به روش پیشرفته‌ای در حوزه کشاورزی برای کشت برنج با قابلیت برداشت بالا در آب شور دست پیدا کرده‌اند.
در همین حال محققان «مرکز تحقیق و توسعه برنج کوینجادو» چین اعلام کردند: به وسیله این روش می‌توان بازدهی برداشت برنج را در هر هکتار در مقایسه با روش‌های مشابه تقریباً ۳ برابر افزایش داده و به ۴.۵ تن رساند. نکته قابل توجه این است که محققان چینی می‌گویند این روش آماده تجاری‌سازی است.
به گفته یکی از مقامات چینی، کاشت برنج با استفاده از آب شور می‌تواند ظرفیت تولید برنج این کشور را در حدود ۲۰ درصد افزایش و نیاز ۲۰۰ میلیون نفر را تأمین کند.
در حال حاضر نوع جدیدی از برنج هیبریدی در ۲۰۰ مزارع استان ساحلی «کوینجادو» چین پروش داده می‌شود و روش آبیاری آن به این گونه است که نمک آب «دریای زرد» چین را رقیق و پس از آن، در کانال‌هایی برای آبیاری شالیزارها هدایت می‌کنند.
بر همین اساس روش جدید چینی‌ها، پرورش برنج در آب کاملاً شور را امکان پذیر می‌کند.

همچنین مطالعه کنید:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

به گزارش کسب و کار نیوز ، «حامد ویس کرمی»، معاون امور تعاون وزارت تعاون، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.