صفحه اصلی / چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم،کیف،کفش و صنایع وابسته

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم،کیف،کفش و صنایع وابسته

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته با حمایت اتاق اصناف ایران و همکاری انجمن صنایع چرم ایران، اتحادیه چرم و مصنوعات وابسته، اتحادیه کفش دست دوز، اتحادیه کفش ماشینی، اتحادیه سراجان، اتحادیه تولید چرم مصنوعی و انجمن مدیران صنف کفش ایران از ۳ تا ۶ آبان ماه آینده در تهران برگزار می شود.
رسول شجری رئیس اتحادیه‌‌ کشوری کیف و کفش گفت: در این نمایشگاه علاوه بر تولید کنندگان داخلی، شرکت ها و تولیدکنندگان برخی کشورها از جمله ایتالیا، ترکیه، چین، روسیه، هند، آلمان و فرانسه حضور می یابند و جدیدترین تولیدات صنعت چرم و صنایع مرتبط با این هنر صنعت را به نمایش عموم می گذارند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از صدا و سیما ؛ وی اضافه کرد: در چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته که در سالن های سالن ۸ ، ۹ ، ۱۰ ، ۱۱ ، ۱۲ ، ۱۳ و فضای باز نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد، بیش از۲۳۰ شرکت حضور خواهند داشت.
شجری با بیان اینکه ۱۵۰ شرکت داخلی و ۸۰ شرکت خارجی هستند، خاطرنشان کرد: قرار است هیات های تجاری خارجی از روسیه، چین، ایتالیا و ترکیه از نمایشگاه بازدید کنند و با شرکت های ایرانی وارد مذاکرات تجاری شوند.
احمد ابوالحسنی رئیس ستاد اجرایی چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته نیز از حضور هیئت هایی از استان های مختلف کشور از جمله خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان و همدان در این نمایشگاه خبر داد.
وی با بیان اینکه چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم،کیف، کفش و صنایع وابسته در ۱۵ هزار متر مربع برگزار می شود، افزود: در حاشیه این نمایشگاه چهار نشست و کارگاه علمی و تخصصی با حضور استادان دانشگاه ها ، متخصصان و صاحبان صنایع چرمی کشور برگزار خواهد شد.

ابوالحسنی اضافه کرد: نمایشگاه چهارمین دوره خود را می گذراند و شاهد استقبال چشمگیر شرکت های مختلف داخلی و خارجی هستیم و در مقایسه با پارسال در هر دو بخش داخلی و خارجی رشد حدود ۱۵ درصدی مشاهده می شود.

وی گفت: در چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته؛ انواع محصولات و تولیدات چرمی شامل کیف های مختلف اداری، زنانه، مردانه، انواع کفش های چرمی مردانه و زنانه ، محصولات لایه چرمی، انواع لباس های چرمی ، انواع چرم گاوی ،چرم اشبالت، چرم میشی، چرم گوسفندی، چرم بزی، چرم مصنوعی، انواع دستگاههای لیزری، دستگاه پرس، دستگاههای جین زن، انواع ماشین های دوخت و دیگر صنایع و تجهیزات  به نمایش گذاشته می شود.
معرفی دستاوردها ، ظرفیت ها و توانمندی های کارخانه ها، شرکت ها و کارگاه های داخلی، توسعه صادرات و یافتن بازارهای جدید صادراتی از اهداف نمایشگاه است.
همچنین ارائه ظرفیت ها و توانمندی های صنعت چرم کشور، نمایش آخرین تحولات و دستاوردهای علمی، فنی و صنعتی داخلی و خارجی این حوزه، فراهم آوردن بستر مناسب برای انتقال بیشتر فناوری های روز به کشورمان، ایجاد ارتباط‌های تجاری جدید و تقویت روابط قبلی، انتقال دانش، تکنولوژی و تجربیات ، آشنایی با الگوهای موفق جهانی درعرصه صنعت چرم، فراهم کردن زمینه های لازم برای سرمایه گذاری شرکت های داخلی و خارجی و کار آفرینی و اشتغال پایدار مهم ترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
چرم از گذشته در جهان جزء کالاهای لوکس محسوب می‌شد و همچنان برندها و نام‌های بزرگ برای تولیدات خود از چرم استفاده می‌کنند.
ایران با پیشینه سه‌ هزار ساله، اولین و قدیمی‌ترین تولیدکننده چرم جهان است.
آثار باستانی به یادگارمانده از دوران پیش از میلاد نشان می‌دهد که ایرانیان حدود ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد از پوست برای تهیه لباس، کفش و جنگ افزار استفاده می‌کردند. اولین کارخانه چرم‌سازی ایران در سال ۱۳۱۲ در همدان و دومین کارخانه در سال ۱۳۱۴ در تبریز تأسیس شد.
اما کشوری که صنعت چرم را به رونق و شهرت جهانی رساند ، ایتالیاست. البته امروز هم ایران جزء ۳ کشور اصلی در تولید پوست و صادرکننده محصولات نیم ساخته محسوب می شود.
همچنین کشورمان یکی از بزرگترین تامین‌کننده‌های صنعت دباغی در جهان در بحث چرم سبک است.
البته کارگاه های چرم سازی سبک در ایران بسیار اندک است و از آنجایی که میزان پوست استحصالی بسیار بالاست و مصرف داخلی امکان جذب ۱۰ تا ۱۵ درصد پوست موجود در بازار داخلی را دارد ؛ مازاد آن بصورت نیمه ساخته شده صادر می شود.
حدود ۸۵ درصد از کل میزان صادرات پوست ما به صورت سالامبور و وتبلو که محصول نیم ساخته است ، صادر می‌شود.
ارزآوری این محصول سالانه حدود۲۰۰ میلیون دلار است.

همچنین مطالعه کنید:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

به گزارش کسب و کار نیوز ، «حامد ویس کرمی»، معاون امور تعاون وزارت تعاون، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.