صفحه اصلی / مشکلی برای تأمین برق ایام اربعین وجود ندارد

مشکلی برای تأمین برق ایام اربعین وجود ندارد

به گزارش کسب و کار نیوز هادی شیرخانی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه مناطق شمالی استان از دوره پیک بار خارج شده اند، اظهارداشت: این در حالی است که مناطق جنوبی استان همچون مهران و دهلران بعلت دمای بالای هوا، هنوز در شرایط پیک بار هستند.
وی با اشاره به اینکه علی رغم استمرار گرمای هوا در شهر مهران، در شرایط عادی هیچ مشکلی برای تأمین برق شهر مهران و پایانه مرزی در ایام اربعین وجود ندارد، افزود: امیدواریم که ایام منتهی به اربعین حسینی و اوج تردد زوار از مرز مهران به عتبات عالیات مشکل ناخواسته ای در شبکه توزیع برق ایجاد نشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با تقدیر از همراهی همه مردم استان در مصرف بهینه برق در تابستان امسال، خاطرنشان ساخت: در تابستان امسال و در اوج پیک بار، متوسط مصرف انرژی برق در استان ۱۲ درصد نسبت به سال های گذشته افزایش یافت و خوشبختانه این شرکت علی رغم افزایش مصرف بخوبی توانست انرژی مورد نیاز شهروندان را تأمین کند.

 

همچنین مطالعه کنید:

ساعات اوج مصرف را جدی بگیرید/فرمول کاهش هزینه قبض برق در تابستان

به گزارش کسب و کار نیوز ، صلابت، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.