در عین حال گفت که نمایندگان عضو فراکسیون امید براساس شاخصهای تعیین شده در این فراکسیون درباره رای اعتماد به وزرای پیشنهادی تصمیمگیری خواهند کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا عبدالکریم حسینزاده اظهار داشت: رویکرد فراکسیون امید به کابینه دوازدهم رویکرد حمایت از رئیس دولت است. در فراکسیون امید در مورد وزرای فعلی یکی آنالیز سه سطحی انجام شد و عملکرد قابل قبول و متوسط و غیرقابل قبول وزرای فعلی مورد ارزیابی قرار گرفت و جمعبندی آن خدمت رئیسجمهور ارائه شد.
وی افزود: برای وزرای پیشنهادی جدید هم سه دسته شاخصهای عمومی، تخصصی و ارزشی تعریف شده که برای هر یک از این سه شاخه ضریب اهمیتی پیشبینی شده است. در حوزههای عمومی ارتباط تسهیلات با وزراتخانه در حوزه تخصصی، تجربه مدیریتی و سابقه اجرایی و در حوزه ارزشی مسائل مختلف، سوابق، موضوعات گفتمانی و اصلاحطلبی گنجانده شده که برای آن ضریب اهمیتی در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر ۱۷ وزیر معرفی شده براساس سه شاخص و ضریب اهمیت آنالیز میشوند و نتیجه نهایی به میثاق فراکسیون برای تصمیمسازی در صحن علنی تبدیل خواهد شد.
حسینزاده با اشاره به وجود نظرات موافق و مخالف نسبت به وزرای پیشنهادی در این فراکسیون اظهار داشت: بنای ما این است که در جلسات مجمع عمومی و پیش از رایگیری در صحن علنی مجلس بتوانیم در مورد شاخصها به جمعبندی برسیم و رای یکپارچهای از سوی اعضای فراکسیون ملاک عمل قرار گیرد.