از موفقیت چشمگیر بانک کشاورزی در اجرای طرح رونق تولید در بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط قدردانی کردند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر رحمانی در این نشست از عملکرد باتدبیر، مدیریت فوق العاده و همت عالی مدیران و کارکنان بانک کشاورزی در سطح کشور قدردانی کرد و موفقیت طرح رونق تولید در کشور را مدیون بانک کشاورزی دانست. وی افزود: این زمینه بانک کشاورزی سرقافله و پیشرو بود و موجب شد تا سایر بانک های دولتی نیز خوب عمل کردند و من حامل قدردانی کارگروه ملی و وزیر صنعت، معدن و تجارت از بانک کشاورزی هستم.
دکتر رحمانی با اشاره به این که هدف طرح رونق تولید، استفاده از ظرفیت غیرفعال واحدهایی بود که توانایی تولید و فروش تولیدات خود را داشتند، تصریح کرد: دولت و ستاد اقتصاد مقاومتی در نتیجه بازخورد مثبت و عملکرد خوب این طرح، آن را برای سال آینده نیز تمدید کردند و هدف گذاری طرح را از ۱۶ هزارمیلیارد تومان و ۷۵۰۰ واحد به ۲۰ هزار میلیارد تومان و ۱۰ هزار واحد ارتقا دادند.
وی با تاکید بر این که با تثبیت شغل و درآمد مردم، سایر بخش های اقتصادی کشور نیز فعال می شوند ، هدف گذاری امسال در این طرح را افزایش جمعا ۱۰ درصد در تولید و ۱۰ درصد در اشتغال در واحدهای تولیدی عنوان کرد و افزود: به امید خداوند و با حمایت بانک کشاورزی امسال قصد داریم ۴۵۰ هزار شغل ایجاد کنیم که ۵۰ هزار نفر آن از محل طرح رونق تولید خواهد بود. انشاالله ۶۰۰۰ واحد جدید تولیدی ایجاد خواهد شد و ۵۰۰۰ واحد نیز نوسازی می شود.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: علاوه بر این موارد، یک طرح ۴۰۰ هزاری با عنوان طرح ضربتی اشتغال به رئیس جمهور داده ایم که نیازمند بودجه اختصاصی است ؛ در این طرح که شامل آموزش در محیط کار است، ۲۰۰ هزار شغل برای فارغ التحصیلان لیسانس و به بالا و ۲۰۰ هزار شغل برای افراد فوق دیپلم و پایینتر در نظر گرفته شده است.
دکتر رحمانی در ادامه سخنان خود با تاکید بر این که وزارت صنعت، معدن و تجارت علاوه بر افزایش تولید ، ایجاد بازارهای داخلی و خارجی و افزایش صادرات را نیز در دستور کار خود دارد، خاطر نشان کرد: در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید، تنها ۶ رایزن بازرگانی داشته ایم درحالی که اکنون تعداد آن ها به ۲۱ رایزن فعال بازرگانی رسیده است که این مهم، بیانگر تقویت روابط تجاری بین المللی و تثبیت مشاغل است.
وی با اشاره به این که وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان ابزار حاکمیت از بانک مرکزی حمایت می کند تا صندوق توسعه ملی سیستم پرداخت تسهیلات خود را اصلاح کرده و بهبود بخشد، افزود: علاقمندیم منابع خود را درست مدیریت کنیم و در این زمینه نیازمند راهنمایی بانک کشاورزی هستیم .
این گزارش می افزاید در ادامه این نشست، دکتر شهیدزاده اظهار داشت: ما خود را سرباز و پیاده نظام اقتصادی مملکت می دانیم و نتیجه فعالیت ما اگر رضایت نسبی و افزایش امید در مردم باشد، بهترین نتیجه است چراکه استحکام نظام و تصمیم گیری های بهتر نظام را درپی دارد و توفیقی بزرگ برای بانک کشاورزی است.
وی افزود: برای سال جدید برنامه ریزی کرده ایم تا فرایند پرداخت تسهیلات بازنگری شود و سرعت پرداخت تسهیلات افزایش یابد.
دکتر شهیدزاده با اشاره به این که یکی از مشکلات تولید، بازار است اظهار داشت: بانک کشاورزی با حمایت از صادرات پسته موفق شد جلوی زیان تولید کنندگان را گرفته و قیمت پسته را از ۸۵۰۰ تومان به ۲۳۵۰۰ تومان برساند . همچنین در زمینه محصول زعفران نیز با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی تسهیلاتی برای صادرکنندگان زعفران با تمرکز بر اجرای اصل ۴۴ و حمایت از بخش خصوصی در نظر داریم.
وی افزود: در زمینه زیرساخت های صادرات از جمله سردخانه ها، سورتینگ و بسته بندی و حمل و نقل مشکل وجود دارد که بایستی با حمایت و هماهنگی دو وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی، مرتفع شوند تا توسعه بازرگانی بیشتر و مشکل تولیدکنندگان حل شود.
شایان ذکر است در پایان این نشست لوح سپاس با امضای وزیر صنعت، معدن و تجارت به مدیرعامل بانک کشاورزی اهدا شد.