به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایلنا، سید امید خلیل زاده رئیس شبکه دامپزشکی ارومیه به تشریح عملکرد نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی در حوزه این شهرستان پرداخت.
وی اظهار کرد: در جهت انجام وظایف قانونی سازمانی، اکیپ های نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در کلیه ساعات شبانه روز و بصورت ۲۴ ساعته مشغول نظارتهای بهداشتی می باشند.
رئیس شبکه دامپزشکی ارومیه افزود: در سه ماهه گذشته، تعداد ۴ هزار و ۶۰۷ مرکز مورد بازدید کارشناسان این شبکه قرار گرفته و ۳۲ پرونده تخلف بهداشتی تشکیل شده است.
وی افزود: ۱۳ مرکز متخلف با هماهنگی مراجع مربوطه پلمپ و سایر متخلفین نیز به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
خلیل زاده گفت: مقدار ۱۳ هزار و ۹۰۰ کیلو گرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف نیز ضبط و معدوم گردید.
وی عنوان کرد: بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاههای دام و طیور، در ساعات نیمه شب بصورت مستمر بر کشتار و تولید بهداشتی گوشت دام و طیور نظارت دارند.
خلیل زاده از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد تخلفات بهداشتی، موضوع را به شماره تلفن ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
وی اظهار کرد: در جهت انجام وظایف قانونی سازمانی، اکیپ های نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در کلیه ساعات شبانه روز و بصورت ۲۴ ساعته مشغول نظارتهای بهداشتی می باشند.
رئیس شبکه دامپزشکی ارومیه افزود: در سه ماهه گذشته، تعداد ۴ هزار و ۶۰۷ مرکز مورد بازدید کارشناسان این شبکه قرار گرفته و ۳۲ پرونده تخلف بهداشتی تشکیل شده است.
وی افزود: ۱۳ مرکز متخلف با هماهنگی مراجع مربوطه پلمپ و سایر متخلفین نیز به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
خلیل زاده گفت: مقدار ۱۳ هزار و ۹۰۰ کیلو گرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف نیز ضبط و معدوم گردید.
وی عنوان کرد: بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاههای دام و طیور، در ساعات نیمه شب بصورت مستمر بر کشتار و تولید بهداشتی گوشت دام و طیور نظارت دارند.
خلیل زاده از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد تخلفات بهداشتی، موضوع را به شماره تلفن ۱۵۱۲ اطلاع دهند.