رضا رحمانی با اشاره به اینکه آمارهای حوزه صنعت به صورت سه ماهه اعلام و مورد بررسی قرار میگیرد، اظهار کرد: در آمارهای سه ماهه نسبت به ماههای پیش از آن شاهد روند صعودی هستیم و از وضعیت رکود به رونق حرکت میکنیم. بهترین حمایت در شرایط فعلی تحریک طرف تقاضا است و باید به گونه ای عمل کنیم تا پس از تولید یک محصول بتوانیم آن را به فروش برسانیم.
وی ادامه داد: وجود ۸۰ میلیون ایرانی بازار داخلی قابل توجهی است و در همین راستا اقدامات مختلفی طی چند سال گذشته انجام شده که به طور مثال میتوان به تعدیل تعرفهها اشاره کرد و به این مطلب توجه داشت که در جایی که تولید داخلی وجود دارد، تعرفه به سمت تولیدکنندگان داخلی اصلاح شدهاند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امر تولید با بیان اینکه از سوی دیگر تحریک طرف خارجی در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته تا از این طریق صادرات صورت گیرد، گفت: بسته کاملی به منظور صادرات تدوین شده و کلیه طرحهای مدنظر در قالب اقتصاد مقاومتی است. در بخش دیگری از برنامههای خود نقدینگی واحدها را مدنظر قرار دادهایم چرا که معتقدیم برخی واحدها هستند که هم تولید و هم فروش دارند اما نقدینگی و سرمایه در گردش انها به مقدار لازم است که در این رابطه با دستور کار قرار گرفتن طرح رونق تولید سعی کردیم این مشکل را تا حدی برطرف کنیم.
رحمانی با اعلام اینکه ۴۴ پروژه در اقتصاد مقاومتی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت تعر یف شده است، خاطرنشان کرد: یکی از این پروژهها طرح رونق تولید است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده علاوه بر این بهرهبرداری شش هزار واحد تولیدی جدید، نوسازی پنج هزار واحد، صادرات محصولات تولید شده و شناسایی محصولات انرژیبر و حرکت در مسیر صرفهجویی این محصولات از دیگر برنامههایی است که توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت تعریف شده است.