صفحه اصلی / شاهد عسلویه ای بزرگ و مدرن در چابهار خواهیم بود

شاهد عسلویه ای بزرگ و مدرن در چابهار خواهیم بود

 از دو پروژه صنعتی در حال اجرا در شهرک صنعتی زاهدان برگزار گردید.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از فرینا، مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان و تیم همراه به همراه خبرنگاران از دو پروژه و تولید محصولات پوشاک "هامون بافت کویر"و کاشی سازی "وش نگار" دیدار داشتند و سپس در کنفرانس خبری حاضر شدند.
در ابتدای این جلسه سنجری مدیر پروژه تولید کاشی وش نگار و به عنوان میزبان به بیان توضیحاتی درباره پروژه پرداخت و ابراز امیدواری کرد با توجه به ترخیص ۸۰ درصدی ماشین آلات از کشور ایتالیا که بعد از برجام صورت پذیرفت و ورود گاز به شهر زاهدان و تامین ۹۵ درصدی منابع توسط معادن داخل استان، این پروژه به زودی مورد بهره برداری قرار گیرد.
این واحد تولیدی با ظرفیت تولید ۱۷۰۰۰ متر انواع کاشی با توجه به مزیت رقابتی صادرات به کشور های همسایه و نزدیک بودن به بنادر میتواند ۲۰۰ نفر را به طور مستقیم در واحد فعالیت های عملیاتی و ۵۰ نفر را در واحد اداری شاغل  سازد. این واحد بسیاری از صنایع دیگر را نیز به طور غیر مستقیم مشغول می سازد.
در ادامه نورا مدیر پروژه ی شرکت پوشاک هامون بافت کویر به معرفی پروژه ی در حال انجام پرداخت. وی امیدوار بود در آینده ی بسیار نزدیک این واحد با تولید محصولات و البسه کارگاهی، صنعتی، بیمارستانی، مدارس، نهادها و سازمان ها و …با اشتغال ۲۰۰ نفردر فاز اول به بهره برداری برسد. سپس طرح احداث فاز دوم پروژه صورت پذیرد که تعداد شاغلین را به ۵۰۰ نفر افزایش می دهد. این واحد از پیشرفته ترین تجهیزات و سیستم های نوین نساجی بهره می برد.
 نادر میرشکار مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سپس به بیان وضعیت جامعی از صنایع جدید استان پرداخت. در ابتدا وی با پاسداشت ۱۰ تیر روز ملی صنعت و معدن این روز را به همه تلاش گران عرصه ی تولید و اشتغال تبریک گفت.
 وی ابراز امیدواری کرد که با اجرای پروژه های بزرگ صنعتی استان از جمله پتروشیمی، سیمان و فولاد و طرح های کوچک که نشان دهنده ی فرصت سرمایه گذاری در استان است، کمک بزرگی به چرخه و زنجیره ی تولید شود.
میرشکار سپس به وضعیت شرکت های در حال پیشرفت و نزدیک به بهره برداری در مناطق مختلف استان از جمله قصرقند، رامشاد و سایر پرداخت.
وی احیای شرکت های تعطیل شده و تکمیل پروژه های که ۶۰ درصد تکمیل هستند را در اولویت خواند. میرشکار در این خصوص گفت ۱۴۳ شرکت در این زمینه وجود دارد که تا آخر سال ۲۵۰۰ نفر را به اشتغال می رساند.
در ادامه وی افزایش گمرک های رسمی استان را تسهیل کننده ی صادرات و اتفاقی مهم دانست وتکمیل زیر ساخت ها برای استفاده از ظرفیت های بسیار در زمینه صادرات، برگزاری نمایشگاه ها و هیات های تجاری و… در بندر چابهار و مناطق اطراف پرداخت و از چابهار به عنوان مرز مهمی برای توسعه ی روابط یادآوری کرد.
در انتها در پاسخ به پرسشی راجع به اهمیت پتروشیمی منطقه ی مکران در استان سیستان و بلوچستان و و نقش آن گفت:قطعا بر اساس آشنایی و برنامه ای که وجود دارد شاهد یک قطب دیگر وعسلویه ای دوم در منطقه ی چابهار خواهیم بود.
وی در خصوص برکات قرارگیری سومین قطب پتروشیمی ایران در منطقه آزاد چابهار گفت اشتغالزایی حدود ۲۰۰۰۰ نفری توسط این صنعت در سومین قطب پتروشیمی کشور بسیاری از مشکلات را حل میکند.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان افزود: با شناختی که وجود دارد ان شاالله شاهد اتفاقات بزرگی در منطقه ی چابهار خواهیم بود. به لطف خدا این روند با قدرت آغاز شده و برنامه ای که از ابتدا دیدیم اجرا خواهد شد و شاهد عسلویه ای دوم و حتی اتفاقی بزرگتر در منطقه خواهیم بود.

همچنین مطالعه کنید:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

به گزارش کسب و کار نیوز ، «حامد ویس کرمی»، معاون امور تعاون وزارت تعاون، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.