صفحه اصلی / پیشرفته‌ترین کشتی اکتشافی الماس ماموریت خود را آغاز کرد

پیشرفته‌ترین کشتی اکتشافی الماس ماموریت خود را آغاز کرد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ماین نیوز به نقل از دی‌بِرزگروپ بزرگترین و پیشرفته‌ترین کشتی اکتشاف و نمونه‌برداری الماس با نام «ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما» آماده است که جست‌وجوی خود را برای ذخایر الماس موجود در آب‌های نامیبیا آغاز کند. این پروژه به طور رسمی در ۵ شنبه ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) گشایش یافت و در بندر «والویزبِی» نامیبیا برگزار شد.
این کشتی ۱۵۷ میلیون دلار امریکا نرخ دارد و در راستای عملیاتی شدن پروژه شرکت «دِب‌مارین‌نامیبیا» پیش می‌رود و سرمایه‌گذاری مشترکی بین دولت جمهوری نامیبیا و گروه دی‌بِرز است که با هدف جست‌وجوی ذخایر الماس زیر دریا و تضمین بخشیدن به عرضه الماس در این کشور شکل گرفته است.دِب‌مارین‌نامیبیا تنها شرکتی در جهان است که به صورت دریایی الماس استخراج می‌کند و این‌کار را از سال ۲۰۰۲ میلادی (۱۳۸۱خورشیدی) آغاز کرده است. این شرکت در سال گذشته میلادی موفق به تولید حدود ۱/۲میلیون قیراط الماس شد.
استخراج الماس‌های نامیبیا که برخی از آنها از گران‌قیمت‌ترین الماس‌های جهان هستند، در عمق ۱۲۰ تا ۱۴۰ متری آب انجام می‌شود. به دلیل قابلیت‌های اکتشافی پیشرفته کشتی ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما، شرکت دب‌مارین‌نامیبیا در زمینه افزایش توسعه منابع طبیعی در ناوگان معدنی توانمند شده است. ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما در میان ۵ کشتی حاضر در ناوگان این شرکت نخستین موردی است که به اکتشاف و نمونه‌برداری اختصاص داده شده و شامل طیفی از فناوری‌های منحصربه فرد می‌شود که اجازه نمونه‌برداری با سرعت بیشتر را فراهم می‌آورد، نمونه‌های وسیع‌تری را دربرمی‌گیرد و در هر نمونه اطلاعات گسترده‌تری را نسبت به کشتی‌های مشابهی که قابلیت نمونه‌برداری از ذخایر الماس دارند، جمع‌آوری می‌کند. این کشتی این توانایی را دارد که با دو برابر سرعتی که پیش‌تر کشتی‌هایی از این دست انجام می‌دادند، نمونه‌برداری را به انجام برساند.
ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما با وزن ۱۲ هزار تن و سوخت دیزلی الکتریکی، ۱۴۰ فرصت شغلی جدید ایجاد کرده که بیشتر این شغل‌ها در اختیار مردم نامیبیا قرار گرفته است. ۱۱۳ متر درازا دارد، ۸۰ نفر را در خود جای می‌دهد و عرشه‌ای ویژه هلی‌کوپتر دارد که مناسب هلی‌کوپتر سیکرواسکای‌اس۶۱اس است. این کشتی را گروه معدنی دی‌بِرز در افریقای جنوبی طراحی کرده و پس از ۵ ماه آزمون و خطای دریایی به مرحله افتتاح پروژه رسانده است. کانجوز وزیر معادن و انرژی نامیبیا روز افتتاحیه درباره این پروژه گفت: امروز به عنوان نقطه عطفی در استخراج الماس ساحلی در نامیبیا رقم می‌خورد و ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما بزرگترین سرمایه‌گذاری است که تاکنون در استخراج الماس در زیر آب انجام شده و چشم‌اندازی طولانی‌مدت و پایدار را برای استخراج الماس ساحلی در نامیبیا ترسیم می‌کند، همچنین عامل ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای مردم این کشور است.
اُتو شیکونگو مدیرعامل دِب‌مارین‌نامیبیا نیز در این‌باره گفت: خوشحالیم که به‌طور رسمی به ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما خوشامد می‌گوییم. همکاری مهمی بین همه بخش‌ها اتفاق افتاده و تلاش‌های همه کسانی که در ساخت کشتی مشغول بودند و در ایجاد اتصالات و آزمایش‌های دریایی تلاش کرده‌اند به ثمر نشسته است، این کشتی برجسته ۳ ماه زودتر از برنامه زمانی ساخته شد و بنا بر بودجه‌ای که برای آن قرار داده شده بود، پیش رفت. بروس کلی‌وِر مدیرعامل گروه دی‌بِرز نیز در این‌باره گفت: استخراج دریایی الماس به طور فزاینده‌ای، رو به رشد و تقاضای جهانی برای الماس نیز رو به افزایش است و در شرایطی که تاکنون بسیاری از ذخایر ساحلی عمده نیز کشف شده‌اند، ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما امکان کشف و استخراج الماس‌های ساحلی باکیفیت نامیبیا را فراهم می‌کند و همچنین آینده‌ای قدرتمند را برای صنعت الماس نامیبیا و بازار جهانی الماس تضمین می‌کند. استخراج الماس تنها بخش منحصربه‌فرد قابل‌توجه در اقتصاد نامیبیاست.
دب‌مارین‌نامیبیا یک شرکت فعال در زمینه اکتشاف و استخراج الماس دریایی است که حاصل سرمایه‌گذاری مشترک دولت جمهوری نامیبیا و گروه دی‌برز است و هر دو سهمی مشترک در آن دارند. عملیات دب مارین در ژانویه ۲۰۰۲ (دی ۱۳۸۰) و در معادن سواحل جنوبی نامیبیا آغاز شد. این شرکت ۵ کشتی استخراج الماس و یک کشتی اکتشاف و نمونه‌برداری را که همان ام‌وی‌اس‌اس‌نوجوما است در اختیار دارد. کشتی‌های استخراجی الماس را از کف اقیانوس با استفاده از فناوری پیشرفته حفاری بیرون می‌کشند که مجهز به ردیابی پیشرفته و تجهیزات موقعیت‌یابی و نقشه‌برداری هستند. دب‌مارین‌نامیبیا به عنوان شرکتی سرآمد در زمینه اکتشاف دریایی الماس و فناوری‌های معدنی شناخته شده است.
دی برز نیز یکی از اعضای گروه معدنی آنگلوامریکن است که از سال ۱۸۸۸ میلادی (۱۲۶۶ خورشیدی) تاکنون فعالیت دارد و برجسته‌ترین شرکت الماس جهان به شمار می‌رود که در زمینه اکتشاف، استخراج و بازاریابی الماس فعالیت می‌کند.

همچنین مطالعه کنید:

دستور وزیر اقتصاد برای جلوگیری از فروش ماینرهای غیرمجاز

به گزارش کسب و کار نیوز، سیدعبدالمجید اجتهادی در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد درباره ماینرهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.