صفحه اصلی / احداث شهرک گردشگری ۵۰۰ میلیون دلاری در چابهار

احداث شهرک گردشگری ۵۰۰ میلیون دلاری در چابهار

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، کامبیز مشتاق گوهری با اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران ایرانی برای فعالیت در این استان به دنبال نام‌گذاری امسال با عنوان "گردشگری سیستان و بلوچستان" و رشد گردشگری این منطقه در مدت کوتاه، به ایسنا، گفت: این میل، بیشتر در بخش اقامتی و بوم‌گردی بوده است. حتی سرمایه‌گذاری ایرانی از دبی قصد دارد شهرک گردشگری را در اراضی شهر جدید (روستای باستانی) «تیس»  در جنوب استان و از توابع شهرستان چابهار، احداث کند و اعلام کرده رقمی بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خواهد کرد.
به گفته او، بومگردی‌ها در استان سیستان و بلوچستان به شدت در حال رونق است، به طوری که سال گذشته در کل این استان، بومگردی‌ها وجود خارجی نداشتند اما امسال شمار آن‌ها به ۴۴ واحد رسیده است.
گوهری، از برنامه‌ی این استان برای افزایش تعداد بومگردی‌ها تا ۲۰۰ واحد، تا پایان امسال خبر داد.
وی این اقامتگاه‌ها را در گردشگری بسیار کارگشا دانست و افزود: تمرکز ما به نسبت هتل، روی احداث بوم‌گردی‌ها است، چون سریع‌تر راه‌اندازی می‌شوند. در بافت روستایی و عشایری این استان، مخصوصا با توجه به تمرکز گردشگری سیستان و بلوچستان در این حوزه و پراکندگی آثار تاریخی، بیشتر به کار می‌آیند و به سرمایه‌گذاری کلان هم نیازی ندارند. بافت روستایی و عشایری را بهم نمی‌زنند و به واسطه آن‌که مردم محلی و روستایی را مستقیم درگیر می‌کنند، باعث پایداری اقتصادی در این استان می‌شوند. برای همین هم توسعه بوم‌گردی در کنار گسترش شمار دفاتر خدمات مسافرتی، در اولویت این استان قرار دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در ادامه به پرونده‌های این استان برای ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو، اشاره کرد و گفت: درحال حاضر سه پرونده‌ی «آسبادها»، «باغ‌شهر جالق سراوان» و «قلعه‌های بلوچستان» درحال تکمیل است.
گوهری همچنین از ارتقاء تعداد پایگاه‌های میراث فرهنگی در این استان که هم‌اکنون دارای دو اثر جهانی شهر سوخته و کویر لوت است، خبر داد و افزود: پایگاه میراث ملی باغ‌شهر جالق، سال گذشته تصویب و راه‌اندازی شد. این استان تا دو ‌سال پیش، دو پایگاه میراثِ جهانی و ملی داشت، اما درحال حاضر شش پایگاه در استان احداث شده که چهار پایگاه ملی و دو پایگاه دیگر جهانی است.

همچنین مطالعه کنید:

مدرسه متفاوت دانش‌ آموزان بلوچستانی+ عکس

به گزارش کسب و کار نیوز ، منطقه دشتیاری در این استان، از جمله مناطقی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.