صفحه اصلی / قلاع فراموش‌شده، ظرفیتی مغفول‌مانده در دامغان

قلاع فراموش‌شده، ظرفیتی مغفول‌مانده در دامغان

ابوالفضل حسن‌بیگی  اظهار کرد: برخی از این قلعه‌ها از قدمت تاریخی بالایی برخوردارند و برخی با قلعه‌های شناخته شده‌ای مثل ارگ بم قابل مقایسه هستند.
وی با انتقاد از عدم توجه به قلاع متعدد در این شهرستان خاطرنشان کرد: متاسفانه باوجود ظرفیت‌های کم‌نظیری که در این آثار تاریخی وجود دارد بسیاری از آنها رها شده هستند و هیچ استفاده‌ای از آنها نمی‌شود.
نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تعداد قلاع این شهرستان را ۵۶ قلعه برشمرد و اضافه کرد: قلعه‌های جعفرآباد، عبدا… آباد، دولت‌آباد، امیرآباد، تویه دروار، قلاع تنگه چشمه علی، قلعه مایان، قلعه گیو تنگه، قلعه مهرنگار دیوار قلعه، گور قلعه و…از جمله قلاع تاریخی موجود در سطح شهرستان دامغان هستند.
وی با اشاره به افزایش گردشگران خارجی در دامغان در چند سال اخیر ادامه داد: بسیاری از این توریست‌های خارجی از بی‌توجهی به قلاع تاریخی و سرمایه‌های ملی تعجب می‌کنند.
حسن‌بیگی با بیان اینکه دامغان یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران است، گفت: همه مشکل اشتغال جوانان از طریق همین رونق گردشگری می‌تواند مرتفع شود.
وی با بیان اینکه دامغان از تنوع بسیار بالایی در آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی برخوردار است، افزود: بخشی از این آثار تاریخی ظرفیت ثبت جهانی دارند. ضمن اینکه برای ثبت جهانی آنها نیز گام‌هایی برداشته شده است.
نماینده مردم دامغان در مجلس با اشاره به موقعیت ویژه جغرافیایی دامغان گفت: دامغان جدا از اینکه می‌تواند یک مقصد مهم گردشگری باشد به واسطه قرار گرفتن بر سر کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب و عبور سالانه میلیون‌ها زائر بارگاه امام هشتم(ع) سالانه می‌تواند گردشگران بسیاری را جذب کند.
وی، مجموعه تاریخی چشمه‌علی، مسجد تاریخانه، تپه‌حصار، تپه‌های مریخی، باروی دامغان، بازار تاریخی و ده‌ها امامزده و مسجد تاریخی را از جمله آثار تاریخی دامغان برشمرد و اظهار کرد: حدود دو هزار مکان تاریخی در سطح این شهرستان وجود دارد که تاکنون ۱۲۴ اثر از آنها ثبت‌ملی شده و ۲۵ اثر دیگر نیز در حال پیگری برای ثبت ملی در فهرست آثار ملی کشور هستند.
این نماینده مردم با بیان اینکه در چند سال اخیر قدم های خوبی در حوزه رونق گردشگری و ایجاد اشتغال در کشور برداشته شده است، افزود: با وجود تلاش های صورت گرفته که به افزایش سفر گردشگران به ایران و استان انجامیده، هنوز ظرفیت های مغفول مانده زیادی وجود دارد که می توان با بهره گیری از آنها درآمدهای کشور در این بخش درآمدزا را افزایش داد.

همچنین مطالعه کنید:

گردش مالی صرافی‌های رمزارز شفاف‌ می‌شود/شروط بانک مرکزی برای سکوهای رمزپول

به گزارش کسب و کار نیوز ، بخشنامه ساماندهی و نظارت بر بازار رمزارزها از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.