سه شنبه , ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
صفحه اصلی / ابتدای فصل از من در مورد ماندن در لیگ می‌پرسیدند

ابتدای فصل از من در مورد ماندن در لیگ می‌پرسیدند

وردربرمن فردا (شنبه) در هفته‌ سی و سوم بوندسلیگا میزبان هوفنهام رده چهارمی است. آنها در هفته‌ پایانی در خانه بورسیادورتموند تیم سوم بازی  خواهند داشت.
الکساندر نوری درباره شانس کسب سهمیه اروپایی تیمش گفت‌: وقتی هدایت وردربرمن را بر عهده گرفتم، از من درباره ماندن این تیم در بوندسلیگا سوال می‌شد. اکنون خوشحالم که برای کسب سهمیه لیگ اروپا تلاش می‌کنیم. من و بازیکنانم آرام هستیم و فقط به پیروزی در دو بازی باقی‌ مانده فکر می‌کنیم تا به هدفمان برسیم.
از نوری درباره تمدید قرارداد با وردربرمن و آینده‌اش برای فصل نیز سوال شد زیرا قرارداد این مربی تا پایان فصل جاری اعتبار دارد. نوری در این زمینه هم اظهار کرد: تمرکز من روی بازی آخر هفته‌ برابر هوفنهایم است. نمی‌دانم بعد از پایان چه تصمیمی گرفته خواهد شد.
همچنین ولفسبورگ که اشکان دژاگه را در اختیار دارد، خطر سقوط به دسته پایین‌تر را حس می‌کند. آنها فردا بازی بسیار مهمی برابر مونشن گلادباخ خواهند داشت. هفته‌ ماقبل پایانی بوندسلیگا فردا (شنبه) به صورت همزمان با برگزاری ۹ بازی به پایان خواهد رسید. تکلیف قهرمان مشخص است ولی جدال برای کسب سهمیه لیگ اروپا و البته یک تیم سقوط کننده دیگر هنوز باقی‌ مانده است.

همچنین مطالعه کنید:

دسترسی مردم به محصولات ارزان تر تحقق می یابد/راه اندازی هزار بازار برای فروش مشاغل خانگی

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز؛ ۲۲ اردیبهشت ماه به عنوان «روز مشاغل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.