صفحه اصلی / ۲۸ کیلومتر از قطعه دوم محور اصلی بخش پاتاوه _دهدشت آماده بهره‌برداری است

۲۸ کیلومتر از قطعه دوم محور اصلی بخش پاتاوه _دهدشت آماده بهره‌برداری است

 آماده بهره‌برداری است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، محمدعلی علیمردانی ضمن اعلام اینکه سایر قطعات محور پاتاوه – دهدشت در حال اجرا است، گفت: در بخش لوداب حدود ۲۵ کیلومتر راه روستایی احداث، آسفالت و به بهره‌برداری رسیده است.
علیمردانی بیان کرد: سایر محورهای پرجمعیت بخش لوداب به مناقصه گذاشته شده است که هم اکنون در حال ارزیابی و تعیین پیمانکار واجد شرایط هستیم.
وی در رابطه با عملیات اجرایی راه ارتباطی روستای کمک‌ها گفت: این محور به طول هشت کیلومتر است که ۴ کیلومتر آن زیرسازی و ابنیه آن ساخته شده، و ۴ کیلومتر دیگر خاک‌برداری گردیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جهت اقدامات بعدی بر روی محور ارتباطی روستای کمک‌ها، مناقصه آن برگزار و اکنون در حال ارزیابی و تعیین پیمانکار واجد شرایط هستیم.

همچنین مطالعه کنید:

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم: شدیدا نیاز داریم که در جریان توسعه کشور، حوزه فناوری در سبد اولویت‌ها قرار بگیرد/خط اعتباری ۲۰۰ میلیارد تومانی بین برگزیدگان برای راه‌اندازی خط نیمه‌صنعتی تولید اختصاص پیدا می‌کند

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی یکی از رویدادهای مرتبط با شناسایی و حمایت از ایده‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.