و تعداد دانشمندان برتر علوم پزشکی کشور که در گروه یک درصد دانشمندان پُراستناد دنیا قرار گرفتهاند به ۳۹ نفر افزایش یافته است.
سهم دانشگاههای علوم پزشکی کشور از این دانشمندان، شامل ۲۲ نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۳ نفر از دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، مشهد و بقیهالله، ۲ نفر از هریک از دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، اصفهان، شیراز و ۱ نفر از هریک از دانشگاههای علوم پزشکی ایران و زنجان است.
به گزارش کسب و کار نیوز بر اساس اعلام گروه علم سنجی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، مبنای این رتبهبندی گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات یک درصد مقالات دارای بیشترین استنادات در پایگاه اطلاعاتی ISI Web of Sciences در فاصله ۱۰ سال و ۱۲ ماه از اول ژانویه ۲۰۰۶ تا پایان دسامبر ۲۰۱۶ بوده و اطلاعات آن هر دوماه یکبار روزآمد میشود.
فهرست دانشمندان یک درصد پُراستناد برتر علوم پزشکی کشور در ماه مارچ ۲۰۱۷ نظام رتبهبندی بینالمللی ESI در دو شکل براساس رتبه برحسب تعداد استنادات در کل مقالات و موضوعات (All Fields) مرتب شده و سپس فهرست دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور به تفکیک رشته موضوعی مقالات آنها مرتب شده است.
بر اساس فهرست دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور به تفکیک رشته موضوعی برحسب تعداد استناد نسخه ماه مارچ سال ۲۰۱۷ نظام رتبهبندی بین المللی ESI Essential Science Indicators ، دکتر فرشاد فرزادفر (عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس مرکز تحقیقات بیماری¬های غیرواگیر پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران) در سطح جهانی موفق به کسب رتبه جهانی ۵۶۶ در حوزه ی پزشکی بالینی در میان تمام دانشمندان جهانی این رشته و در میان دانشمندان ایرانی گروه پزشکی در رتبه نخست قرار گرفته اند.
دکتر فرزادفر، رییس مرکز تحقیقات بیماری¬های غیرواگیر پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و محقق برگزیده علوم بالینی و سلامت جشنواره¬های مختلف کشور برای چهارمین سال متوالی است که در میان یک درصد دانشمندان برجسته جهان قرار می گیرد. لازم به ذکر است در گزارش رتبه بندی بین المللی ESI در ماه می سال ۲۰۱۶ میلادی نیز وی موفق به کسب عنوان یک درصد برتر دانشمندان دنیا شده بود.