چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / تولید و اشتغال مستلزم ارتقای بهروری کل عوامل تولید است

تولید و اشتغال مستلزم ارتقای بهروری کل عوامل تولید است

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران طی نشستی با صنعتگران در جهت حل مشکلات آنان و همچنین زیرساختهای شهرکها، تصمیماتی اتخاذ واعلام کرد: تولید و اشتغال مستلزم سرمایه گذاری و تلاش دلسوزانه و اصلاح قوانین مالیاتی و تامین اجتماعی و نظام بانکداری و ارتقای بهروری کل عوامل تولیدمی باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در شهرستان‌های ری و پاکدشت، از سه شهرک صنعتی خاوران، خوارزمی و شنزار در جنوب شرق استان تهران بازدید کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از  روابط عمومی علی یزدانی ضمن بازدید از اراضی و مجتمع‌های کارگاهی شهرک صنعتی خاوران و چند مجتمع صنفی کارگاهی این منطقه، در شهرک صنعتی خوارزمی نیز حاضر شد و در جریان اقدامات صورت گرفته و مسائل و مشکلات صاحبان صنایع این شهرک قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین از شهرک صنعتی شن زار که توسط بخش خصوصی اداره می‌شود بازدید کرد و در جریان آخرین فنآوری‌های به‌کار رفته در شهرک سازی این شهرک غیردولتی قرار گرفت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بازدید از شهرک صنعتی خاوران با اشاره به تصویب احداث این شهرک در روزهای پایانی دولت اصلاحات اظهارکرد: این‌که طی ۱۲ سال گذشته چه پیشرفتی در این شهرک حاصل شده است، باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی با تأکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات این شهرک به ‌صورت میدانی افزود: کمیته حقوقی شرکت شهرک‌های صنعتی تهران موظف است با برگزاری جلسات روزانه و استقرار میدانی در محل، ظرف مدت ۳ ماه تکلیف تملک اراضی این شهرک را مشخص کند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه ضمن بازدید از شهرک صنعتی خوارزمی در نشست مشترک با صاحبان صنایع و اعضای هیأت مدیره شرکت خدماتی این شهرک، در جریان اقدامات صورت گرفته و مسائل و مشکلات این شهرک قرار گرفت.
یزدانی با اشاره به مشکلات صنعتگران در زمینه قانون کار اظهار کرد: به‌عنوان یک عضو شورای عالی کار می‌گویم که دغدغه تولیدکنندگان در زمینه قانون کار، دغدغه مسئولان کشور است.
وی افزود: در مورد قوانین مربوط به تولید، هر کشوری ضوابط خاص خود را دارد. به عنوان مثال، زمانی که ما تعرفه واردات فولاد را افزایش دادیم، کشور چین به افزایش مشوق‌های خود به صادرکنندگان اقدام کرد. بر همین اساس، انتظار این است که قانون کار نیز با توجه به شرایط و ضوابط اقتصادی کشور اصلاح شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تلاش‌های انجام شده در زمینه اصلاح قانون کار گفت: اصلاح این قانون در کمیسیون اجتماعی دولت جمع‌بندی شد، اما به دلیل ملاحظات نمایندگان کارگری، رسیدگی‌ها فعلاً متوقف شده است.
یزدانی با تأکید بر لزوم اصلاح چند ماده از قانون کار اضافه کرد: در بخش تأمین اجتماعی و مالیات بر ارزش افزوده نیز معتقدم که مالیات بر ارزش افزوده را نباید تولیدکننده پرداخت کند تا  از طرفی معضل دلالی و سوداگری برطرف شود و از طرف دیگر تولیدکننده هم ضرر نکند.
وی با اشاره به این‌که اصلاح این مشکلات در دستور کار دولت قرار دارد، به تولیدکنندگان پیشنهاد کرد تا در کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی نیز مسائل خود را برای پیگیری بهتر مطرح کنند.
یزدانی در خصوص ایجاد اشتغال پایدار گفت: اشتغال بدون سرمایه‌گذاری خارجی، تحول در نظام بانکی، اصلاح قوانین مالیاتی و تأمین اجتماعی و ارتقاء بهره‌وری کل عوامل تولید امکان‌پذیر نیست. بنابراین اگر شغل پایدار می‌خواهیم، باید برای هر شغل بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری انجام شود.
وی افزود: اشتغالزایی با اجاره معابر عمومی و استفاده از پارک بان ایجاد نمی‌شود؛ چرا که همین خدمات را می‌توانیم به‌جای این‌که به‌خاطر حق پارک در خیابان‌ها از مردم بگیریم و فردی را هم به این کار مشغول کنیم، به شکل الکترونیکی انجام دهیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ساختمان‌های اداری و تجاری راکد در سطح شهرک‌های صنعتی تهران گفت: در گذشته مجتمع‌های اداری و تجاری مختلفی در شهرک‌های صنعتی استان تهران نظیر شهرک صنعتی خوارزمی احداث شده که فاقد بهره‌وری اقتصادی برای مردم است.
یزدانی با تأکید بر لزوم ساماندهی این ساختمان‌ها اضافه کرد: در مراکز خدمات فنآوری و کسب و کار، دفاتر کار را به مدت یک سال به‌صورت رایگان تحویل جوانان می‌دهیم تا بتوانند بازار پیدا کنند و از سال دوم ۵۰ درصد اجاره دریافت می‌کنیم؛ که با الگو قرار دادن این مدل از واگذاری می‌توانیم  این مراکز را احیاء کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه‌هایی که در گذشته ایجاد شده را باید با حداقل قیمت به پیمانکار مناسب واگذار کنیم تا شهرک احیاء شود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با انتقاد از نحوه تسهیلات دهی نظام بانکی کشور گفت: متأسفانه بانک‌هایی که سودهای بالا می‌دهند و در شهرها به خرید زمین اقدام می‌کنند، زمانی که به تولیدکننده می‌رسند، حاضر نیستند در شهرک‌های صنعتی یک دستگاه خودپرداز احداث کنند.
یزدانی با اشاره به وضعیت زمین‌های راکد شهرک صنعتی خوارزمی اظهار کرد: برخی از اراضی توسط شرکت‌های بزرگ خریداری شده اما ساخته نشده است که برای حل این مشکل باید زمین‌های راکد توسط کمیته حقوقی و واگذاری شرکت شهرک‌های صنعتی تعیین تکلیف شود.
وی با بیان این‌که درمانگاه شهرک خوارزمی آماده بهره‌برداری است، تصریح کرد: باید از مراکز ارائه خدمات درمانی یا دانشجویان و گروه‌هایی که خدمات طب کار انجام می‌دهند برای فعالیت در این مراکز دعوت شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: اگر به دنبال اشتغالزایی هستیم، باید زیرساخت‌ها را تسهیل کنیم. بر همین اساس لازم است حق مرغوبیت این شهرک از روی قیمت زمین حذف شده و میزان پیش پرداخت خرید زمین کاهش پیدا کند.
یزدانی در ادامه تأکید کرد: در واگذاری اراضی شهرک باید متناسب با شرایط سرمایه‌گذاری که قصد اشتغالزایی و تولید دارد، عمل شود.
گفتنی است، در جریان سفر معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به شهرستان‌های ری و پاکدشت، تصمیمات لازم به منظور حل مشکلات صنعتگران و ارتقاء زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی جنوب شرق استان تهران اتخاذ شد.

همچنین مطالعه کنید:

تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر/ رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری

به گزارش کسب و کار نیوز ، براساس اعلام سازمان بنادر و دریانوردی؛ میزان تخلیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.