به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، همواره یکی از شاخصهای برآورد رکود یا رونق بخش صنعت توجه به میزان برق مصرفی در این واحدها بوده است؛ چرا که پیش فرض این است که هیچ واحد صنعتی حاضر نیست بدون اینکه تولیدی در کار باشد اقدام به مصرف برق با قیمتی به طور متوسط ۸۴ تومان (متوسط قیمت کم باری، میان باری و اوج بار) برای هر کیلووات ساعت کند.
بر این اساس، مصرف برق در دورههای مختلف شاید بتواند دورنمایی نسبتاً روشن از رونق یا رکود فعالیت موجود در این بخش از اقتصاد را فراروی ما قرار دهد.
بر اساس این گزارش، میزان برق مصرفی در بخش صنعت در سال ۸۴ برابر با ۴۳ میلیارد و ۱۲۳ میلیون کیلوات ساعت بوده که در پایان سال ۸۸ به ۵۴ میلیارد و ۸۸۷ میلیون کیلووات ساعت میرسد.
همچنین گزارشها حاکی از این است که در پایان سال ۹۱ میزان برق مصرفی در بخش صنعتی به ۶۷ میلیارد و ۱۰۷ میلیون کیلووات ساعت رسیده که در مقایسه با سال ۸۴ حدود ۶ درصد رشد داشته است.
اما نگاهی به آمارهای سال ۹۲ نشان میدهد که میزان برق مصرفی در بخش صنعتی در این سال به حدود ۷۰ میلیارد کیلووات ساعت میرسد که در مقایسه با سال ۹۱، حدود ۳ میلیارد کیلووات ساعت رشد داشته است.
همچنین آمارها برای پایان سال ۹۵ حاکی از این است که در این سال مصرف برق صنعتی کشور به حدود ۷۷ میلیارد کیلووات ساعت میرسد که در مقایسه با سال ۹۲، حدود ۳ درصد و در مقایسه با سال ۹۱، حدود ۵ درصد رشد داشته است.
به عبارت دیگر میزان مصرف برق در بخش صنعتی در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۲، حدود ۷ میلیارد کیلووات ساعت و نسبت به سال ۹۱، حدود ۱۰ میلیارد کیلووات ساعت رشد داشته است.
همچنین مطالعه کنید:
مدرسه متفاوت دانش آموزان بلوچستانی+ عکس
به گزارش کسب و کار نیوز ، منطقه دشتیاری در این استان، از جمله مناطقی …