صفحه اصلی / استفاده از شبکه‌های هوشمند و انرژی‌های تجدیدپذیر برای توسعه کشور ضروری است

استفاده از شبکه‌های هوشمند و انرژی‌های تجدیدپذیر برای توسعه کشور ضروری است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، حسن غفوری فرد روز چهارشنبه در آئین افتتاحیه بیست و دومین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق در تالار امیرکبیر دانشگاه سمنان، بر پیوند شبکه های هوشمند و انرژی های تجدیدپذیر تاکید کرد و گفت: این کار خصوصیات خوبی مانند فنارری مبادله سریع و آسان اطلاعات، تطبیق عرضه و تقاضا، مدیریت بهینه سامانه و اتخاذ تصمیم آگاهانه به دنبال دارد.
وی ادامه داد: انرژی پایدار فرصت های جدیدی ایجاد می کند و باعث شکل گیری بازارهای جدید می شود، کشورها می توانند با انعطافی بیشتر در فضای رقابتی پیشرفت کنند.
غفوری فرد با اشاره به اینکه در حال حاضر از تجهیزات هوشمندسازی برای ایجاد تعادل در تامین و مصرف برق استفاده می شود که این بهره وری اولیه این سطح هوشمندسازی است، گفت: شرط دستیابی به شبکه هوشمند بهره گیری از فضای اطلاعات در تمام حوزه های تولید، انتقال، توزیع و مصرف است که زمینه کاهش اثرات زیست محیطی ارتقای شاخص های بازار برق ، قابلیت اعتماد، ارایه خدمات بهتر کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری را فراهم می‌کند.
رییس انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران گفت: ٢ چالش اصلی در جهان دسترسی به انرژی و گرم شدن زمین است، چالش اول دسترسی نداشتن مردم به انرژی است که این چالش موجب تخریب جنگل ها می شود و چالش دوم آلایندگی دی اکسید کرین و گازهای گلخانه ی است که موجب گرم شدن زمین می شود.
وی با بیان اینکه راه برون رفت از این ٢ چالش مهم تامین انرژی پایدار برای همه است که در دسترس، تمیز و بهره ور باشد، خاطرنشان کرد: چشم انداز سازمان ملل متحد انرژی پایدار برای همه تا سال ٢٠٣٠ تعیین شده است که این چشم انداز به SE4all معروف است.
غفوری فرد، از دیگر چشم اندازهای سازمان ملل متحد، تامین دسترسی جهانی به منابع انرژی نوین، ٢برابر کردن نرخ جهانی رشد و بهره وری انرژی و ٢ برابر کردن سهم انرژی تجدید پذیر تا سال ٢٠٣٠ عنوان کرد.
رییس انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران یادآور شد: ٢٠ درصد از مردم جهان از انرژی برق محرومند و ٢٠ درصد دیگر با استفاده از سوخت های تجدیدناپذیر انرژی لازم برای گذران زندگی خود را تامین می‌کنند.
تلفات شبکه های توزیع نیروی برق، نقش شبکه های هوشمند در توزیع، تولید پراکنده و انرژی های تجدیدپذیر و کیفیت شبکه های توزیع، بررسی شناسایی چالش های و راهکارهای حقوقی صنعت ، فناوری اطلاعات و جی. آی. اس در سامانه های توزیع، توانمند سازی نیروی انسانی، سلامت و ایمنی محورهای کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق در سمنان است.
یست و دومین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق ۲ روزه است و آئین افتتاحیه آن اکنون با حضور هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، محمودرضا حقی فام معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر و محمدرضا خباز استاندار سمنان و دیگر مسوول های کشوری و استانی در سالن امیرکبیر دانشگاه سمنان در حال برگزاری است و ۷۷ مقاله برای ارایه به صورت سخنرانی و ۷۳ مقاله برای ارایه به صورت پوستر در این کنفرانس در نظر گرفته شده است.
در دولت تدبیر و امید، تلفات برق از ١۵.۵ درصد در ابتدای سال ٩٣ به ١١،۴ درصد در پایان سال ٩۴ کاهش یافت، ٩۴،٣ درصد انرژی الکتریکی کشور از سوخت فسیلی تامین می شود و استفاده از دیگر روش های پاک تولید انرژی با کمک از سرمایه گذاری بخش خصوصی، از رویکرهای مهم ایران اسلامی در حوزه انرژی برق است.
حدود ۷۰ درصد از انرژی برق در استان سمنان صرف بخش تولید می شود که شامل ۵۰ درصد در حوزه صنعت و ۲۰ درصد در حوزه کشاورزی است و نرخ متوسط مصرف برق در این استان در بخش خانگی حدود ۳۰۰ کیلو وات ساعت کمتر از میانگین کشوری است.

همچنین مطالعه کنید:

جزئیات موارد ابطال گارانتی خودرو اعلام شد+ جدول

به گزارش کسب و کار نیوز ، مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.