رئیس اتحادیه نانهای فانتزی حجیم و نیمهحجیم گفت: در حال حاضر ۶۰۰ واحد نان فانتزی حجیم و نیمهحجیم و ۴۰۰ واحد نیمهسنتی در تهران و زیر نظر اتحادیه فعالیت میکنند که در ایام ماه مبارک رمضان آماده خدماتدهی به مردم هستند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اتاق اصناف ایران ؛محمدجواد کرمی با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه تولید نانهای فانتزی گفت: «مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه نان فانتزی با افزایش قیمت نگرانکنندهای مواجه بوده و شکر، روغن و… افزایش یافته است. در حال حاضر روغن صنعتی و پرمصرف تهیه نانهای فانتزی را به سختی میتوان در بازار خریداری کرد.» کرمی در مورد قیمتگذاری نانهای فانتزی در واحدهای مختلف هم گفت: «طبق مجوز سازمان دولتی مربوطه، واحدهای آزادپز نان فانتزی مجازند خودشان قیمتگذاری کنند و اتحادیه هیچ نقشی در تعیین قیمتها ندارد.» او معتقد است: «بزرگترین معضل ما موضوع گندم و آرد است. با توجه به اینکه دولت گندم را به قیمت ۱۴۵۰ تومان از کشاورز میخرد و با قیمت ۹۰۰ تومان به واحدهای آزاد میفروشد؛ در حالی که قیمت جهانی گندم ۸۵۰ تومان است. گندم خارجی به مراتب باکیفیتتر هم است و مواد غنی مورد نیاز برای نان را در خود دارد.» کرمی با اشاره به دو نرخی بودن آرد و ایجاد بازار داغ خرید و فروش آرد، گفت: «از طرفی ۹۰ درصد آرد موجود در کشور به نانواییهایی میرسد که سهمیه آرد دارند و هر کیسه آرد با قیمت ۳۱ هزار تومان میخرند؛ در حالی که نانواییهایی صنعتی هر کیسه آرد با قیمت ۵۱ هزار تومان میخرند. دو نرخی بودن در این شرایط برای برخی ها سود دارد و بازار را دچار نوسان و ضعف می کند. ایکاش دولت با تکنرخی کردن گندم و آرد جلوی رانت در این حوزه گرفته شود.»
رئیس اتحادیه نانهای فانتزی حجیم و نیمهحجیم مطرح کرد
واحدهای نان فانتزی آماده خدمت رسانی به مردم در ماه مبارک رمضان
رئیس اتحادیه نانهای فانتزی حجیم و نیمهحجیم گفت: در حال حاضر ۶۰۰ واحد نان فانتزی حجیم و نیمهحجیم و ۴۰۰ واحد نیمهسنتی در تهران و زیر نظر اتحادیه فعالیت میکنند که در ایام ماه مبارک رمضان آماده خدماتدهی به مردم هستند.