رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزخانه و غذاهای سنتی تهران گفت: با وجود افزایش قیمت مواد اولیه و مشکلات اقتصادی صنف آش و حلیم، برای اینکه سهمی در سفره های افطار داشته باشیم، تصمیم گرفتیم تا در ماه مبارک رمضان امسال قیمت آش و حلیم را افزایش ندهیم.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اتاق اصناف ایران ، حسین محمدی در خصوص قیمت حلیم و آش در ماه مبارک رمضان امسال، اظهار کرد: هر سال قیمت آش و حلیم بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش مییافت اما امسال با وجود افزایش قیمت مواد اولیه از جمله روغن، شکر، گندم و گوشت، اتحادیه با کمک اعضای صنف تصمیم گرفت تا قیمتها را افزایش ندهد. محمدی با تاکید بر اینکه مردم آش و حلیم را فقط از واحدهای مجاز خریداری کنند، گفت: آش و حلیمهای غیربهداشتی، اغلب در مکانهای نامناسب مثل گاوداریها و یا کارگاه های زیرزمینی پخته میشود که مردم باید از خرید اقلام مذکور از واحدهای بدون پروانه و عرضه کنندگان غیرمجاز پرهیز کنند. وی افزود: فروشندگان و توزیعکنندگان مجاز آش و حلیم توسط یک بنر متحد الشکل که از اتحادیه دریافت میشود، از سایر فروشندگان مجزا میشوند و فقط این واحدها حق فروش آش و حلیم دارند. رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزخانه و غذاهای سنتی تهران افزود: بر روی بنر نوشته شده عاملان فروش با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و اتحادیه و کد عامل هم بر روی آن قید شده و مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف، میتوانند مراتب را به اتحادیه اطلاع دهند. محمدی اظهار داشت: واحدهای عرضه آش و حلیم در ماه رمضان توسط بازرسان بازرسی میشوند و واحدهای متخلف و غیرمجاز پلمب خواهند شد. وی گفت: قیمت هر کیلوگرم آش شله قلمکار با گوشت و مخلفات ۱۵ هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم آش شله قلمکار با گوشت و بدون مخلفات (ساده) ۱۴ هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم آش رشته با مخلفات کامل ۱۴ هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم حلیم معجون با مخلفات کامل ۱۵ هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم حلیم معجون بدون مخلفات (ساده) ۱۴ هزار تومان و انواع هر پرس حلیم و آش ۸ هزار تومان تعیین شده است.
مردم از واحدهای صنفی دارای پروانه خریدکنند
قیمت آش و حلیم ماه رمضان امسال تغییری نمی کند
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزخانه و غذاهای سنتی تهران گفت: با وجود افزایش قیمت مواد اولیه و مشکلات اقتصادی صنف آش و حلیم، برای اینکه سهمی در سفره های افطار داشته باشیم، تصمیم گرفتیم تا در ماه مبارک رمضان امسال قیمت آش و حلیم را افزایش ندهیم.