به گزارش کسب و کار نیوز، بیژن نوروز مقدم رئیس اتحادیه صنف نانوایان تهران در ادامه با بیان اینکه نانوایان با این مشکلات بایستی با شرایط سازگار شوند اضافه کرد: در حال حاضر هر نانوایی با میزان ۴۸۰ کیلو آرد می تواند روزانه به تولید نان اشتغال داشته باشد، در غیر این صورت و اگر بخواهد میزان بیشتری پخت کند، آرد در اختیارش قرار نمی گیرد، مگر اینکه قاچاق تهیه نماید که در این مورد سازمان تعزیرات حکومتی با نظارت دقیق خود مانع از این کار خواهد شد و در موارد حاد به قطع و یقین، واحد صنفی را جریمه های سنگین خواهد کرد.
وی افزود: اتحادیه در حال حاضر دارای ۷۰۰ عضو با پروانه کسب است که در تهران مجموعاً ۱۵۰۰ نانوایی و در کشور بیش از ۱۰۰۰ نانوایی وجود دارد، در دوره دهم ریاست جمهوری، ایجاد نانوایی در هر نطقه از کشور بلامانع گردید، اجرای این دستور العمل باعث شد تا نانوایی های زیادی در کشور بدون حد و مرز ایجاد شود، بنابراین واحدهای صنفی بتدریج کم مشتری و یا بدون مشتری شدند و این در حالی بود که اجاره مغازه، حامل های انرژی و ….بر جای خود باقی ماند و نانوایان هر روز بر مشکلاتشان افزوده شد.