به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، علی بهرهمند امروز در نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی معرفی توانمندیهای قنادان ایران که در هتل المپیک برگزار شد، اظهار کرد: حداقل افزایش هزینهی تولید مواد اولیه دیگر هزینهها برای قنادان در سال جاری و در پی نوسانات بازار صددرصد بوده است که البته در برخی از موارد تا حدود ۱۳ درصد نیز افزایش قیمت داشتهایم. از سوی دیگر نیز در پی افزایش قیمت گندم به کیلویی ۱۶۰۰ تومان، قیمت آرد نیز که البته آرد مرغوب با گلوتن بالاست، با افزایش قیمت بیش از ۱۵ هزار تومانی در هر کیسه ۴۰ کیلویی مواجه شد و به حدود ۸۵ هزار تومان رسیده است.
وی افزود: با وجود افزایش هزینههای تولید شیرینی برای قنادان، نرخ انواع شیرینی ازسوی اتحادیه اعلام شد و همهی واحدهای صنفی زیرمجموعه این اتحادیه، موظفند محصولات خود را با این نرخنامه به مردم بفروشند و با توجه به در پیش داشتن دو رویداد شب یلدا و شب عید اعلام میکنیم که تا پایان سال هیچگونه افزایشی قیمتی روی شیرینی اعمال نمیشود و اگر مردم در افزایش قیمت، گرانفروشی، کمفروشی و کمبود کیفیت مواجه شدند، میتوانند با سامانه ۱۲۴ یا اتحادیه قنادان تماس بگیرند تا با متخلفان برخورد شود.
او ادامه داد: میزان تولید شیرینی چندان دقیق و مشخص نیست اما مسلما به بیش از نیاز داخلی شیرینی تولید میشود اما صادرات رسمی شیرینی نداریم و تنها صادرات این محصولات به صورت چمدانی و مسافری به کشورهای اروپایی، کانادا و کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه صورت میگیرد که از مسوولان درخواست میکنیم تا برای ارزآوری بیشتر این صنعت به رونق صادرات شیرینی کمک کنند.
به گزارش ایسنا نخستین نمایشگاه تخصصی معرفی توانمندی قنادان ایران از ۱۹ تا ۲۱ آذرماه امسال در هتل المپیک تهران، برگزار شده و بازدید برای عموم آزاد است.